خرم‌آباد - ایرنا - استاندار لرستان با بیان اینکه موضوع اعتیاد را با یک دستگاه نمی‌توان اصلاح کرد، گفت: هدف اصلی بازپروری معتادان متجاهر بازگشت آنها به کانون گرم خانواده و جامعه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرهاد زیویار روز چهارشنبه در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر در استان لرستان اظهار داشت: همه دستگاههای مربوطه و سایر دستگاهها باید دست به دست هم دهند، تا معتادان متجاهر به کانون گرم خانواده و جامعه بازگردانده شوند.

وی افزود: دستگاه هایی مانند دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی، فنی و حرفه ای، کمیته امداد و سایر دستگاهها باید در این راستا کمک کنند.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر امروز چند دستور جلسه داشت که یکی از این دستورات بررسی آخرین وضعیت ملک چند هکتاری بود که در اختیار شورای مبارزه با مواد مخدر استان قرار دارد و با توجه به اینکه اعتباراتی برای آن در نظر گرفته نشده، چند سالی است که راها شده است.

وی با بیان اینکه این ملک مشکلات حقوقی داشته و قرار شد مشکلات حقوقی آن رفع شود، افزود: استفاده مجدد از این ظرفیت و تبدیل شدن آن به احسن یکی از موضوعات این جلسه بود که در دستور کار قرار گرفته است.

یویار ادامه داد: بررسی آخرین وضعیت کمپ های ماده ۱۶ در استان لرستان و به خصوص کمپی که در اختیار سپاه پاسداران حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان در خرم آباد قرار گرفته حدود ۱۰۰ نفر اسکان داده شده و در حال سرویس دهی و خدمات به این معتادان متجاهر است.

وی ضمن قدردانی و تشکر از سپاه در این راستا تاکید کرد: سپاه پاسداران و بهزیستی استان لرستان در کمپ های ماده ۱۶ تمام تلاش خود را بکار گرفته برای بازپروری معتادان متجاهر و بازگرداندن آنها به آغوش گرم خانواده و جامعه کارهای خوبی انجام داده اند.

استاندار لرستان هدف اصلی بازپروری معتادان متجاهر را بازگشت به آغوش خانواده و جامعه عنوان کرد و گفت: مجموعه بهزیستی استان لرستان کمپ ماده ۱۶ خانم ها و آقایان را زیرمجموعه خود دارد و بنابر این شد که کمکی به کمپ‌های ماده ۱۶ هم بهزیستی و هم سپاه تاجایی که امکان داشته باشد، انجام گیرد.

در ادامه بهزاد بازوند معاون فرهنگی اجتماعی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با ارائه آمار و ارقامی در راستای نگهداری معتادان متجاهر در کمپ سپاه مرکز استان گفت: اکنون ۹۸ نفر مددجو در این کمپ در حال نگهداری هستند که اگر اعتباری در اختیار سپاه قرار گیرد، می توان این ظرفیت ۲۰۰ نفری را به ۴۰۰ نفر افزایش داد.
 

وی گفت: تاکنون در حوزه درمان کمپ ماده ۱۶ سپاه موفق بوده اما در حوزه صیانت مشکلاتی وجود دارد که همه دستگاه ها باید پای کار بیایند.

در ادامه همایون عمودی زاده مدیرکل بهزیستی استان لرستان و اردشیر صفا پور دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان لرستان گزارشی را در این زمینه ارائه داده اند.