ساری - ایرنا - استاندار مازندران با بیان این‌که تمامی دستگاه‌های مربوطه در بخش امنیت غذایی باید پای کار بیایند و کار انقلابی و جهادی انجام بدهند ، گفت : ‎مازندران در تامین سبد غذایی کشور نقش مهمی دارد و اولویت آن باید تقویت و تولید در بخش کشاورزی باشد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری مازندران ،  سیدمحمود حسینی پور در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با اظهار این که ارز ۴۲۰۰ تومانی سال ها تبعات برای کشور ایجاد کرد و از جمله آنها افزایش قیمت کالاهای اساسی و رانت‌های بزرگ بود ، افزود : دولت سیزدهم به خاطر مردم و در حالی که هیچ دولتی نتوانست به سمت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و جراحی بزرگ اقتصادی برود، آبروی خود را گذاشت و با کارشناسی های متعدد، برای نجات اقتصاد کشور وارد میدان عمل شد.

وی با بیان اینکه طرح عادلانه سازی یارانه‌ها پس از اینکه رییس جمهور با مردم صحبت و اهداف آن را بیان کردند، اجرا شده است، گفت : این مسیری را که آمدیم نباید ما را دچار گمراهی کند و فکر کنیم طرح به راحتی انجام شده است؛ دشمن نیز حتما به دنبال رسیدن به اهداف خود است و سعی دارد با تهییج افکار عمومی و سرمایه‌گذاری های عظیم در این زمینه، به نظام ضربه بزند.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه ما باید خود را برای بدترین شرایط آماده کنیم و آنچه اکنون آغاز شده است، تاثیراتش را در دو سال آینده خواهیم دید، افزود : فشارهای زیادی به مردم وارد آمده است و مسئولان باید توجه داشته باشند که باید تلاش کنند تا بیش از این به مردم فشار نیاید و اگر جایی می توانیم انعطاف هایی داشته باشیم، حتما انجام بدهیم.

رئیس ستاد تنظیم بازار مازندران اظهار کرد: مدیریت جهاد کشاورزی استان باید نسبت به  موضوع دام و طیور به عنوان یک مسئله استراتژیک برنامه ریزی داشته باشد و برای یک سال آینده هدفگذاری کند.

استاندار مازندران با اشاره به شرایط امروز جهان که دچار ناامنی غذایی شده و ممکن است پنج سال دیگر شرایط بدتر باشد، از اهمیت مازندران در تامین سبد غذایی کشور گفت که اولویت آن باید تقویت و تولید در بخش کشاورزی باشد، لذا نیاز است تا همه دستگاه‌های مربوطه پای کار بیایند و کار انقلابی و جهادی انجام بدهند.

حسینی پور نوری با بیان اینکه کارشناسان، شرایط ۱۰ سال آینده دنیا را حول محور تلاش برای تامین غذا توصیف می کنند، افزود: ما باید زمین‌هایی را که داریم به کشت و تولید اختصاص بدهیم و باید کمک کنیم تا تولیدات در استان رونق بگیرد.

وی با قدردانی از تولیدکنندگان استان، تاکید کرد: اگر مازندران نبود؛ در همین ابتدای طرح اصلاح نظام یارانه ها، کل کشور دچار بحران شده بود. اما مازندران توانست روغن و مرغ مورد نیاز کل کشور را تامین کند.

مراقبت و تامین کالاهای اساسی در فروشگاهها، تشدید نظارتها و بازرسی ها، پیگیری جدی برای دریافت سهمیه روغن، برنج و دیگر کالاهای اساسی و ذخیره‌سازی به میزان ۲۰ درصد بالاتر از استاندارد، افزایش روابط دیپلماتیک برای تامین نهاده های دام و طیور، تسهیل گری در ترخیص گندم و افزایش ذخیره‌سازی گندم، توجه به بحث جوجه‌ریزی، و نظارت بر نانوایی‌ها، ازجمله موارد تاکیدی استاندار مازندران در بحث تنظیم بازار استان مازندران بود.

حسینی پور از اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت خواست تا نظیر میدان‌های میوه، بازارچه های عرضه مستقیم میوه و تره‌بار را برای مردم در دسترس قرار بدهد تا بتوانند میوه را ارزانتر خریداری کنند.

وی همچنین با اشاره به زحمات نانوایان در این روزهای سخت، اظهار داشت: باید حرف آنها را بشنویم و با ایجاد سامانه های نظارتی، نانوایی ها را کنترل و نظارت کنیم.

استاندار مازندران از جهاد کشاورزی خواست تا با هماهنگی بانک های عامل، تسهیلاتی را در اختیار بخش‌های آسیب‌پذیر قرار بدهند تا آنها بتوانند عملکرد بهتری داشته باشند.