زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هم‌اینک بیش‌از ۳۰۰ نفر در این معدن مشغول به کار هستند و نخستین شمش طلای تفتان نیز تا یک سال دیگر ساخته می‌شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان؛ حسین مدرس خیابانی در نشست بررسی طرح‌های محیط زیستی ضمن بیان اینکه با نگاه راهبردی بلند مدت، اشتغال در شهرستان تفتان ایجاد شود و پیوست پروژه‌ها نیز قرار گیرد، تصریح کرد: هنرستان معدن و مجتمع فنی حرفه‌ای برای تربیت نیروی انسانی متخصص ایجاد شود.
وی با تاکید بر اینکه اگر می‌خواهیم قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان نباشد باید کمک کنیم تا تولید در شهرستان‌ها رونق یابد، خاطرنشان کرد: مدیران باید به سراغ سرمایه گذاران بروند و نیازهای آنان را در همه حوزه تولید و سرمایه گذاری از جمله دریافت مجوزها پیگیری کنند. 

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با حمایت از سرمایه‌گذاران کلان در این استان جهت سرمایه ‌گذاری، زمینه ترغیب برای ورود سرمایه های خرد نیز فراهم می شود.

وی با بیان اینکه میز خدمت میدانی، در حوزه هر شهرستان برای پیگیری روند اجرای پروژهای و درخواست سرمایه‌گذاران تشکیل شود گفت: در حوزه چابهار مرکز بین‌المللی آموزش زیست‌محیطی جنوب شرق راه‌اندازی و در کشور معرفی شود.

مدرس خیابانی با اشاره به ایجاد نمایشگاه و همایش تولیدات دانش بنیان با هدف کمک به مردم برای سازگاری با تغییرات اقلیمی ادامه داد: ضرورت دارد تا ایده‌های نو را به محصول تبدیل کرده و بر سر سفره‌های مردم بیاوریم.

وی با بیان اینکه بیش‌از ۲۰۰ مرغداری جهت تامین مرغ مورد نیاز در سطح استان در حال ساخت است ، افزود: مدل توسعه باید سرمایه‌گذاری در مشاغل کوتاه مدت و بلند مدت باشد ، زیرا به هم وابسته هستند.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در راستای استفاده از نیروی انسانی بومی، پیمانکاران بیرونی که در پروژه‌های عمرانی استان فعالیت دارند، باید  ۸۰ درصد جوانان استان را در اجرای طرح‌های عمرانی بکار گیرند.

 مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان  نیز در این نشست اعلام آمادگی کرد تا با نگاه مثبت به سرمایه‌گذران تا پایان خرداد ماه سالجاری استعلام پروژه‌ها و طرح‌های درخواستی متقاضیان را مجددا بررسی کند.

به گفته میرشکاری، در جهت کمک به اشتغال، نتیجه ۹۷ درصد استعلام ها برای شروع سرمایه‌گذاری با نگاه مثبت اعلام شده است.