به گزارش روز پنج شنبه ایرنا، علی جعفری آذر ضمن اشاره به ظرفیتهای ویژه هنری و تاریخی شهر سردرود و اهمیت معرفی این ظرفیتها گفت: من از برگزارکنندگان هفته فرهنگی سردرود و جشنواره تئاتر خیابانی تشکر می کنم و امیدوارم از این پس بیشتر شاهد چنین برنامههایی باشیم.
وی افزود:کاش در تمام شهرهای استان توانمندیها و تاریخچه و قدمت شهرها که شاید خود بومیها نیز نشناسند، چنین رویدادهایی برگزار شوند.
فرماندار تبریز بیان کرد: بدون شک هر حرکتی در راستای این معرفیها در کوتاه مدت تاثیرات مثبت خود در زمینههای اقتصادی، اجتماعی و اشتغالزایی را نشان خواهند داد.
علی جعفری آذر اظهار کرد: هر چقدر شهرها بزرگتر میشوند، انتظارات در این خصوص بالاتر میروند و ما در تبریز نیز با توجه به تنوع صنایع دستی، تنوع فرهنگی و هنری، تنوع ظرفیتهای اجتماعی، صنعتی انتظار داریم برنامههای بیشتری برگزار شود تا تاثیرات آن را در جذب گردشگر شاهد باشیم.
امینحاجی اکبری، بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون نیز گفت: جشنوارههای تئاتر، به ویژه تئاتر خیابانی بهترین بستر برای معضلات اجتماعی هستند به شرطی که تداوم داشته باشند.
وی اظهار کرد: ما در جامعه و محیطهای شهری معضلاتی داریم که بسیار ریشهای هستند و بالاترین بودجهها در رفع آنها موفق عمل نمیکنند.
حاجی اکبری افزود: تئاتر خیابانی به شکل غیر مستقیم و با کمترین هزینه میتواند بسیاری از مشکلات اجتماعی و شهروندی را مرتفع کند به شرطی که صرفا برای کارنامهسازی و صرف بودجه نباشد.
این بازیگر نمایش "سایا" گفت: ما این تجربه را در جشنواره تئاتر خیابانی تبریزیم داشتیم که متاسفانه بعد از پنج دوره، تعطیل شد.
به گزارش ایرنا، دومین جشنواره تئاتر خیابانی سردرود با حضور مسئولان شورا و شهرداری سردرود، فرماندهان نظامی و انتظامی سردرود و امام جمعه سردرود، داوران جشنواره و هنرمندان و شهروندان شروع به کار کرد.
بر اساس این گزارش، این مراسم با دیدار از گلزار شهدای شهر سردرود و سپس بازدید از نمایشگاه صنایع دستی و توانمندیهای شهر سردرود و افتتاح موزه مردمشناسی به طور رسمی کار خود را آغاز کرد.
دومین جشنواره تئاتر خیابانی سردرود از ۲۸ تا ۳۱ اردیبهشت در دو پارک آنالار و مرهخونی با اجرای ۱۲ نمایش خیابانی میزبان مخاطبان خواهد بود.
به گزارش ایرنا، اختتامیه این جشنواره روز ۳۱ اردیبهشت برگزار میشود.