به گزارش ایرنا، دکتر مصطفی طاهری روز پنجشنبه در بازدید از بخش های مختلف مرکز جامع توانبخشی شهید چمران و مجتمع امدادی جمعیت هلال احمر استان زنجان افزود: لباس سرخ و سفید هلال احمری ها و فضا و روحیه امدادی و نوعدوستی از افتخارات نظام جمهوری بوده و برای همه ما مقدس است.
وی به مشکل کمبود نیروی انسانی در هلال احمر اشاره کرد و ادامه داد: دوشنبه هفته آینده جلسه ای با معاون رئیس جمهوری در زنجان خواهیم داشت، که می توانیم مشکلات را با حضور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان در این زمینه مطرح کنیم.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: رفع برخی از مسائل در سطح ملی است که باید دیداری با رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی داشته باشیم تا همراه با مدیر عامل هلال احمر استان زنجان و معاونان، مسائلی از جمله اخذ مجوز برای احداث پایگاه های امداد و نجات را محقق کنیم.
طاهری تاکید کرد: در خصوص راه اندازی مرکز SOS (شرایط اضطراری) جلسه ای با حضور راهداری، اورژانس، سازمان بازرسی، شهرداری، تشکیل می دهیم و با همفکری هم حداقل های پتانسیل این دستگاه های اجرایی را جمع و منجر به نتیجه می کنیم.
وی اظهار داشت: برای پویایی و فعالیت کتابخانه جمعیت هلال احمر امام خمینی(ره) چنانچه راه حلی برای این موضوع خارج از منابعی که در اختیار هلال احمر است، ارائه شود پیگیری خواهیم کرد چرا که این مرکز یکی از مراکز فرهنگی زنجان در مهمترین بخش شهر قرار دارد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص اردوگاه و بالگرد نیز جلسه ای با حضور معاون عمرانی استانداری زنجان، مدیرکل سازمان مدیریت برنامه ریزی و بودجه استان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مدیر فرودگاه زنجان و مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تشکیل و تعیین تکلیف شود.
نیازمند راه اندازی پنج پایگاه امداد و نجات جاده ای در استان زنجان هستیم
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان نیز ضمن قدردانی از حضور نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در این مجموعه گفت: هفته جهانی صلیب سرخ و هلال احمر را به تازگی سپری کردیم و افتخار دادید که لباس مقدس هلال احمر را امروز به تن کنید.
دکتر سید قاسم موسوی افزود: فعالیت سده دوم جمعیت هلال احمر را در سطح کشور آغاز کرده ایم و این نهاد سال ۱۳۰۱ تاسیس شد که امسال با شعار یک قرن خدمت بی منت خدمات خود را به هموطنان ارائه خواهیم داد.
وی با بیان اینکه بازنشستگی همکاران در هلال احمر استان زنجان شیب بالایی دارد، ادامه داد: احتمال تعطیلی مرکز جامع توانبخشی هلال احمر به دلیل بازنشستگی و عدم جذب نیرو وجود دارد چرا که در این بخش نیازمند نیروی فنی و متخصص است که نمی توانیم هر فردی را جذب کنیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: برای جذب کارشناسان متخصص در بخش ارتر و پروتز، فیزیوتراپی، کار درمانی، گفتار درمانی نیازمند مجوز و به فوریت نیازمند جذب این نیروها هستیم.
موسوی به پایگاه های امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان اشاره کرد و افزود: در سطح استان ۱۱ پایگاه امداد و نجات جاده ای ثابت در مسیرهای ارتباطی اصلی استان فعالیت دارد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر نیازمند حداقل پنج پایگاه امداد و نجات جاده ای هستیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: متاسفانه در حوزه شهرستان زنجان ساختمانی از خودمان برای پایگاه های امداد و نجات جاده ای نداریم اما در
شهرستان های طارم، ماهنشان، خرم دره، خدابنده، ابهر و خدابنده در مجتمع و یا ساختمان های هلال احمر مستقر هستند.
موسوی یادآوری کرد: از چهار پایگاه شهرستان زنجان در سه پایگاه امداد و نجات جاده ای مستاجر هستیم.
وی اظهارداشت: در این شهرستان نیازمند ۲ پایگاه و ساختمان هستیم و برای تحقق این مهم تلاش می کنیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: با تلاش نمایندگان مجلس ردیف اعتباری برای هلال احمر لحاظ شد و سال گذشته چهار میلیارد تومان کمک های بلاعوض دارویی و درمانی برای خانواده های نیازمند و بیمار ان صعب العلاج استان پرداخت کردیم که امسال نیز این خدمات با لحاظ شدن این ردیف اعتباری ارائه خواهد شد.
موسوی با بیان اینکه داوطلبان جمعیت هلال احمر دلسوز هستند، افزود: رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران از سال گذشته برنامه جدی برای جذب نیرو دارند و بر اساس اساسنامه کار در هلال احمر داوطلبانه است و فعالیت زمانی داوطلبانه محسوب می شود که ۲۴ ساعته نباشد.
وی اظهارداشت: در حال حاضر که داوطلبان هلال احمر بدون چشم داشت مادی و بی منت در تلاش هستند، فقط مبلغی به عنوان ایاب و ذهاب برای آنها پرداخت می کنیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: اگر امسال مجوز چند پایگاه را اخذ کنیم که یکی از آنها جاده زنجان به بیجار است، چنانچه زمین آن به تایید کارشناسان امداد و نجات برسد احداث آن توسط خیرین انجام و بلافاصله خودروی نجات و آمبولانس به آن اختصاص خواهد یافت.
موسوی، به ساختمان SOS اشاره کرد و ادامه داد: بر این اساس همه سازمان های امدادی در مکانی به عنوان مرکز کنترل استان با زیر ساخت های خوب متمرکز شوند، این طرح چندین سال در کشور توسط مدرسان دانشگاه مطالعه و بومی سازی شده است.
وی تاکید کرد: برای اولین بار ساختمان SOS کشور در زنجان راه اندازی شود و برای خدمت به هموطنانی که نیازمند کمک هستند وقت طلایی را از دست ندهیم.
گفتنی است، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی و هیات همراه از بخش های مختلف مرکز جامع توانبخشی شهید چمران و مجتمع امدادی جمعیت هلال احمر استان زنجان بازدید کردند.