به گزارش خبرنگار ایرنا، فاطمه محمد بیگی روز پنجشنبه در مراسم آغاز به کار قرارگاه جوانی جمعیت در قزوین افزود: امروز جهاد تبیین در بحران جمعیت از وظایف تمام مدیران ارشد استان است، چرا که اگر مسوولان استانی پرچمدار جهاد تبیین در بحران جمعیت نباشند، هیچگاه از قعر و عمق بحران جمعیت در سال ۱۴۳۰ بیرون نخواهیم آمد.
وی اظهار داشت: بر اساس ارزیابی های یک تحقیق پژوهشی ۳۹ درصد افراد جامعه تمایل به داشتن ۲ فرزند دارند و ۱۹.۵ درصد نسبت به داشتن سه فرزند و ۱۱ درصد تمایل به داشتن چهار فرزند هستند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه مجموعا ۶۱ درصد خانواده های ایرانی نسبت به داشتن سه فرزند ابراز علاقه کردند، تصریح کرد: درک و شناخت بحران جمعیت توسط مردم یک نعمت برای جمهوری اسلامی ایران است بنابراین باید تلاش کرد تا از این ظرفیت برای رشد فرزندآوری و افزایش جمعیت استفاده کرد.
محمد بیگی ادامه داد: مردم با وجود فشارهای اقتصادی و معیشتی که به عنوان بهانه برای عدم فرزند آوری مطرح می شود، فرزند دوست هستند و این فرزند دوستی نشان از خانواده محوری در جامعه ماست.
وی همچنین گفت: ۹۳ ماده در قانون جوانی جمعیت نوشته شده که برخی مباحث چون روند مدیریت و مهاجرت به خارج، حفظ نخبگان، مباحث امنیت غذایی، بیوتروریست و مسائل ژنتیکی از مواردی است که نیاز به بررسی های بیشتر دارد.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: همه وظیفه داریم تا به دغدغه های مقام معظم رهبری در خصوص جمعیت و اجرای مناسب قانون جوانی جمعیت اهتمام بورزیم.
وی با انتقاد از عدم توجه کافی نسبت به سیاست ها و چشم اندازهای حوزه جمعیت در سالیان اخیر، گفت: باید قانون جوانی جمعیت مورد اهتمام ویژه قرار گیرد تا کم و کاستی های گذشته جبران شود.
وی همچنین گفت: کمبودهای حوزه بهداشت و سلامت باید برطرف شود تا شرایط زایمان ایمن و آسان، ارتقای سلامت مادران و نوزادان بیش از پیش مطرح باشد.
نماینده مردم قزوین،البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی افزود: استحکام خانواده، جلوگیری از طلاق و سقط جنین از موارد مهم و اساسی در راستای سیاست های جوانی جمعیت است که در این استان پویش های مختلفی در این راستا داریم که امیدواریم با همکاری سازمان ها و تشکل های فرهنگی و مردم نهاد برای مقابله با آنها گام های بلندی برداریم.
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱
قزوین - ایرنا- عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: رشد جمعیت و فرزندآوری در کنار مسایل اقتصادی و معیشتی به کار فرهنگی نیز نیازمند است.