به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از وزارت بهداشت، عباس عبادی با بیان این مطلب در اجلاس روسای دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور افزود: این قانون مصوب سال ۱۳۸۶ بود که اجرای آن بعد از این همه سال تاخیر از افتخارات دولت جدید است.
وی اضافه کرد: با حمایت وزیر بهداشت و هیات دولت و مجلس، ردیف بودجه ۵ هزار میلیارد تومانی برای اجرای قانون تعرفه گذاری اختصاص یافته است. سال آینده این بودجه در سرانه لحاظ می شود و طبق تفاهمنامه با سازمان برنامه این اعتبار به بیمه می رود تا خرید خدمت را بیمه انجام دهد.
وی بیان کرد: یک بررسی آماری بر روی پرسنل پرستاری انجام شده که می تواند در سیاستگذاری ها و برنامه ریزیها به دانشگاه های علوم پزشکی کمک کند. بر اساس این آمار ۱۸۷ هزار پرستار از مقطع کارشناسی تا دکتری در کشور داریم.
معاون پرستاری وزارت بهداشت یادآور شد: ۶۵ درصد از این افراد اختصاصا پرستار، ۸ درصد اتاق عمل، ۸ درصد مامایی، ۳ درصد بهیار و کمک پرستار و مابقی سایرین هستند. حدود ۵۴ درصد پرستاران رسمی و پیمانی، ۴۶ درصد بقیه موارد شامل ۱۷ درصد طرحی، ۱۵ درصد قراردادی، ۳.۵ درصد تبصره ای، نیم درصد ۸۹ روزه و ۸ درصد شرکتی هستند.
عبادی با اعلام این که ۷۶ درصد پرستاران زن و ۲۴ درصد مرد هستند، گفت: سنوات خدمت ۶۰ درصد پرستاران زیر ۱۰ سال است، ۳۰ درصد ۱۱ تا ۲۰ سال و ۱۰ درصد بالای ۲۰ سال سابقه خدمت دارند.