به گزارش ایرنا این مراسم با حضور ۱۵۰ نفر از باستانیکاران ، مسئولان و جمع زیادی از مردم و با اجرای ورزشهای پهلوانی اجرا گردید.
شهردار میبد در این آیین گفت: این شهرستان با داشتن ۱۷ زورخانه دارای بیشترین سرانه این مکان ورزشی است و برای هر ۶ هزار نفر یک زورخانه وجود دارد.
مجید بهارستانی با قدردانی از ورزشکاران برای توسعه این ورزش باستانی از نامگذاری یک خیابان به نام پهلوانان خبر داد.
مدیر کل ورزش و جوانان استان یزد نیز گفت: ورزش باستانی ورزشی متمایز از ورزشهای دیگر است و هر بخش آن دارای معنای خاص است و ورزشکار با توسل به نام ائمه به خصوص حضرت علی (ع) روح خودش را برای برداشتن موانع صیقل میدهد.
علیرضا پورسلمان همچنین از دست اندرکاران برگزاری این مراسم با شکوه و همچنین تلاش مسئولان و امام جمعه میبد در حمایت از برنامههای ورزشی و تامین و فراهم کردن زیرساختها و فضاهای ورزشی قدردانی کرد.
عضو هیات رییسه ورزش پهلوانی و زورخانهای استان یزد نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در سطح استان یزد ۱۱۰ زورخانه فعال است و میبد دومین شهرستان دارای بیشترین زورخانه است و ۲ نفر از ورزشگاران میبد به نامهای علی رضوان و علی رضوانی به اردوی تیم ملی اعزام شدند و این موضوع نشاندهنده بسیار منسجم کار کردن هیات ورزش پهلوانی میبد است.
محمد جعفر پور انجام اقدامات فرهنگی و پیشقدم بودن برای ترویج فرهنگ پهلوانی و ارایه آموزشهای پهلوانی را از جمله دلیلهای قوی بودن هیات پهلوانی عنوان کرد.
وی همچنین تعداد ورزشکاران پهلوانی ثبت سامانه و سازماندهی شده در استان یزد را ۲ هزار و ۷۰۰ نفر عنوان کرد.
به گفته محمدرضا جعفری رییس هیات قهرمانی میبد ۷۰۰ نفر ورزشکار باستانی کار در میبد فعالیت دارند.
مرکز شهرستان ۱۰۷ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد واقع شدهاست.