حمید رضابیگی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با ارائه تسهیلات به این متقاضیان از محل اعتبارات صندوق کارآفرینی امید در حوزه های خدمات، صنعت، کشاورزی، ورزشی، صنایع دستی، گردشگری، بومگردی و غیره برای بیش از ۲۵۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و برای ۵۰ نفر هم اشتغالزایی غیرمستقیم ایجاد شد.
وی افزود: در مجموع برای این متقاضیان ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبارات پرداخته شد که از این میزان ۱۲۰ میلیاردریال تسهیلات برای اجرای طرح های روستایی هزینه شده است.
رضابیگی بیان کرد: از جمله هفت طرح نیمه فعال که تکمیل شدند ۲ باشگاه ورزشی، قطعه سازی، تولید نبات، صنایع چوب، خدماتی و غیره بودند که برای ۳۸ هم اشتغالزایی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: اعتباراتی که از طرف این صندوق به متقاضیان راه اندازی مشاغل اعطا می شود به صورت قرضالحسنه و در سه بخش مشاغل خانگی، خویشفرمایی و کارآفرینی است.
رضابیگی خاطرنشان کرد: در بخش مشاغل خانگی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات، در بخش خویشفرمایی تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان و در بخش کارفرمایی و کارگاهی هم تا یک میلیارد تومان اعتبارات اشتغالزایی اعطا می شود.
وی ادامه داد: سقف تسهیلات کارفرمایی و کارگاهی طبق تفاهمنامهها و اعتبارات ابلاغی به مبالغ بالاتر افزایش خواهد یافت.
مدیر صندوق کارآفرینی امید رفسنجان بیان کرد: در سال جدید عمده تسهیلات صندوق شهرستان رفسنجان در قالب بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و همچنین تسهیلات اشتغال روستایی پایدار است.
شهرستان رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.