جلال محمود زاده در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا در مورد سفر رئیس جمهور به آذربایجان غربی و مسئولیت پذیری مدیران استانی گفت: در سفر رییس جمهور به استانها جنب و جوشی در میان مدیران ایجاد میشود البته باید نحوه پیشرفت مصوبات این سفر در ماههای آینده رصد شود و دولت با تیم قوی، مصوبات این سفرها را پیگیری کند این امر میتواند در توسعه زیر ساخت های استانی موثر باشد.
نماینده مردم مهاباد در مجلس بیان داشت: برای اینکه مصوبات سفر به نتیجه برسد و مدیران مسئولیت پذیر شوند باید تیم رصد مصوبات سفر رییس جمهور در محل انجام پروژها حاضر شوند و اعتبارات هزینه شده را محاسبه کنند این موضوع باعث حرکت و پویایی در مدیران استانی می شود و از این جنبه دستاورد سفر بسیار مطلوب است.
محمود زاده با اشاره به سفر یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش و رستم قاسمی وزیر راه و شهر سازی به شهرستان مهاباد گفت: در این سفر استانی دو وزیر از نزدیک مشکلات و چالش های منطقه را رصد کردند مسلما اقدامات میدانی در رفع مشکلات موثر است چون برخی از مشکلات پیچیده استانی و شهرستانی با سفرهای استانی رییس جمهور حل می شود.
وی خواهان افزایش مدت سفر رییس جمهور به استان ها شد و گفت: سفر یک روزه رییس جمهور به استان ها با عجله انجام می شود و نیاز است که نمایندگان اصناف و مردم مشکلات و پیشنهادات خود را مطرح کنند اگر چه در جلسه استانی در شورای اداری این موضوعات مطرح می شود اما حضور تولید کنندگان و نخبگان برای بیان مسائل منطقه می تواند در تسریع حل مشکلات مهم باشد.
نماینده مردم مهاباد با تشریح سفر ریس جمهور به آذربایجان غربی بیان داشت: استان مرزی آذربایجان غربی از نظر شاخص های توسعه مخصوصا در حوزه آموزش، بهداشت و درمان و راه در سطح مطلوبی نیست و این سفر میتواند در تقویت زیر ساخت های حوزه های مختلف عمرانی و درمانی موثر باشد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه در سفر آیت الله سید ابراهیم رییسی به آذربایجان غربی۴۷ هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی و تسهیلاتی اختصاص داده شد گفت: از این مبلغ۱۷ هزار میلیارد تومان برای توسعه زیر ساخت عمرانی و ۳۰ هزار میلیارد تومان به پرداخت تسهیلات اختصاص یافته و این باعث ایجاد اشتغال در استان می شود.
به گزارش ایرنا، برگزاری نشست پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور به استانها یکی از مأموریتهای معاونت اجرایی ریاست جمهوری برای بررسی روند پیشرفت پروژههای استانی است که بعد از ارائه گزارش معاونت هماهنگی و پیگیری نهاد ریاست جمهوری و بازدید میدانی معاون اجرایی رئیس جمهور از طرحها، به منظور بررسی مشکلات، موانع و نیازها و همچنین هماهنگی بیشتر وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی برای پیگیری مصوبات و پروژههاست. رسیدگی به نامهها، درخواستها و مشکلات مردمی نیز از طریق مرکز ارتباط مردمی نهاد ریاست جمهوری صورت میگیرد که زیر نظر معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری فعالیت میکند.