«فیض قربانی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، سطح باغات زردآلودی استان را ۶۵۵ هکتار اعلام کرد و افزود: شاهرودی، نصیری، جهانگیری، شکر پاره و محلی از ارقامهای تولیدی این محصول در کرمانشاه است.
وی اضافه کرد: امسال سرمازدگی موجب خسارت به ۳۰ تا ۴۰ درصد از باغات استان کرمانشاه و افت ۲ هزار تنی تولید این محصول شد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه گفت: زردآلو بیشتر در شهرستانهای کرمانشاه، دالاهو و هرسین کشت میشود و محصول تولیدی علاوه بر مصرف در استان به تهران، اصفهان و خوزستان هم صادر میشود.
به گزارش ایرنا، انگور، انجیر، سیب، گیلاس، خرما، مرکبات، زیتون و گردو عمده محصولات باغی استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.