سعید طالبی پور روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا تاکید کرد که برای بهره برداری از این تعداد طرح نیمه تمام گردشگری در مناطق مختلف استان به ۴۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح ها با سرمایه گذاری حدود ۷۰ میلیارد تومان، بین ۱۰ تا ۹۰ درصد است.
طالبی پور بیان کرد: با بهره برداری از این طرحهای گردشگری و صرف ۴۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای ۹۶۰ نفر در استان شغل ایجاد میشود.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تلاش می کنیم برای تکمیل و بهره برداری از این طرح ها از سه حوزه اعتبار تامین شود تا به موقع تکمیل و در اختیار گردشگران قرار گیرند.
به گفته کارشناسان حوزه گردشگری،دومین بخش ظرفیت اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد یعنی گردشگری با فراهم شدن زمینه تکمیل زیرساخت ها در مسیر پیشرفت مناسبی قرار می گیرد.
حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد که با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر ۷۷۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور محسوب می شود با راهبردهایی دولت سیزدهم برای تکمیل طرح های پایلوت تله کابین،موج های خروشان و دیگر زیرساخت های گردشگری در مسیر شکوفایی قرار گرفته است.
حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی از طریق پرداخت تسهیلات برای تکمیل طرح های نیمه تمام تدبیر تازه دولت سیزدهم برای رونق حوزه گردشگری در استان کهگیلویه و بویراحمد است.