به گزارش ایرنا، عزیزالله افضلی روز یکشنبه در جلسه کارگروه مشترک تنظیم بازار و قرارگاه امنیت غذایی استان تصریح کرد: در این رابطه ۵۸۵ فقره پرونده بازرسی تشکیل و برای رسیدگی و صدور حکم به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی با اشاره به یک هزار و ۷۳۵ واحد نانوایی فعال در سطح استان، خاطرنشان کرد: از این تعداد یک هزار و ۵۴۶ واحد مجهز به دستگاه هوشمند خرید هستند و به سایر نانوایی ها نیز اعلام شده تا برای نظارت و کنترل های لازم در اسرع وقت اقدام به تجهیز این دستگاه در واحدهای خود کنند.
این مسوول ادامه داد: طی سال جاری و به منظور کنترل و نظارت بر کالاهای اساسی ۶ جلسه اصلی با ریاست استاندار و ۱۵ جلسه نیز با حضور معاونان استاندار در قالب نشست ستاد تنظیم بازار در سطح استان قزوین تشکیل شده است.
افضلی اضافه کرد: شهروندان استان قزوین در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، احتکار کالا و سایر موارد، با سامانه ۱۲۴ بازرسی و نظارت سازمان صمت در میان گذاشته تا بازرسان سازمان در اسرع وقت به تخلفات یاد شده رسیدگی کنند.
متخلفات حوزه کالا و خدمات در قزوین ۷۵ میلیارد ریال جریمه شدند
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین نیز در این نشست اظهار داشت: اردیبهشت ماه امسال یک هزار و ۴۲۲ مورد پرونده تخلفاتی به این اداره کل ارسال شد که یک هزار و ۲۰۵ مورد آن مربوط به تخلفات کالا و خدمات بود و تاکنون نیز یک هزار و ۱۱۷ مورد آن مختومه شده است.
علیرضا حسن پور تصریح کرد: فراوانی تخلفات صورت گرفته، عدم درج قیمت با ۵۵۵ فقره، عدم صدور فاکتور، کم فروشی و سایر تخلفات صنفی بوده و بیشترین پرونده های تشکیل شده نیز مربوط به آرد و نان با ۱۱۰ پرونده می باشد.
وی با اشاره به ۶۶۳ تیم گشت و بازرسی مشترک این اداره کل با سایر دستگاه ها در فروردین ماه امسال، تاکید کرد: ادامه تیم های گشت و بازرسی در اردیبهشت ماه امسال و با آغاز طرح عمومی سازی یارانه ها از سوی دولت به یک هزار و ۲۵۹ واحد افزایش یافت.
حسن پور خاطرنشان کرد: موضوع مهم که بیشترین آمار بازرسی ها ما را تشکیل داده مربوط به آرد و نان است که با توجه به تخصیص یارانه های دولتی در این حوزه، به نظر می رسد نظارت ها در این بخش باید بیش از گذشته تداوم داشته باشد و اداره کل تعزیرات نیز در این رابطه با هیچ فرد و گروهی مماشات نخواهد کرد و در صورت هرگونه تخلف، ضمن تعطیلی واحد، جایگزینی برای آن معین خواهد شد.