به گزارش ایرنا، «عیسی زارع پور» در پست اینستاگرامی خود نوشت: شاید در طول ۳۲ دوره برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران کمتر به نقش شرکت پست در برگزاری موفق نمایشگاه توجه کرده باشید.
وی افزود: میتوان ادعا کرد که اگر حضور دائم شرکت پست در روزهای برگزاری نمایشگاه نباشد، بخش بزرگی از مبادلات کتاب در کشور روی زمین میماند. این موضوع بهویژه در دوره اپیدمی کرونا بسیار مشهود بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: خیلی سخت است از شهرستان بیایی، نمایشگاه را ببینی و خرید کنی و کتابهای سنگین را با خودت بکشانی و برگردانی. پست به راحتی امکان حملونقل کتاب را با تعرفه مناسب در اختیار دوستداران کتاب قرار میدهد.
وی تصریح کرد: البته بر اساس تفاهم شرکت ملی پست با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ارسال پستی کتاب برای خریداران از نمایشگاه مجازی رایگان بود. من که میگویم باید بگوییم «پست دوستدار کتاب».
زارع پور ادامه داد: امسال نیز نمایشگاه کتاب بهصورت حضوری و مجازی ۲۱ اردیبهشت آغاز و تا ۳۱ اردیبهشت نیز ادامه داشت و مثل همیشه همکاران پست پشتیبان نمایشگاه بودند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: آنها با برپایی چند باجه حدود ۵۰۰ هزار مرسوله حاوی چند میلیون جلد کتاب را بستهبندی و به مقصد بیش از ۱۰۰۰ شهر و روستای کشور ارسال کردند تا موزعین زحمتکش پست کتابها ر در شهرها و روستاها به دست علاقهمندان کتاب برسانند.
وی اضافه کرد: شما حساب کنید خیلی از کتابها از محل نشر مثلاً در منتهاالیه شمال غربی باید به دست خریداران در روستاهای سیستان بلوچستان یا جزایر خلیجفارس برسد.
زارع پور تصریح کرد: در یکی از روزهای پایانی نمایشگاه بهرسم هر سال از نمایشگاه دیدن و با برخی از ناشران گفتوگو کردم و چند جلد کتاب نیز خریدم. به دیدن همکاران تلاشگر مستقر در باجههای پستی نمایشگاه رفتم و به آنها خداقوت گفتم.