«آرزو زنگنه» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: سازمان جهانی بهداشت و یونیسف برای نوزادانی که به هر دلیل از شیر مادر خود محروم هستند شیر دایه و یا شیر مادران دیگر را که آماده و پاستوریزه شده باشد توصیه می کنند.
وی اظهار داشت: بانک شیر مادر محلی است که شیرهای اهدایی مادران را به روش صحیح جمع آوری و آماده سازی می نماید تا شیر این مادران برای ارایه به شیرخوارانی که نارس یا بیمارند و از شیر مادر خود محروم هستند، آماده شود.
زنگنه گفت: بانک شیر مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) به عنوان اولین بانک شیر استان و پنجمین بانک شیر کشور در شهریور ماه ۱۳۹۸ کار خود را آغاز کرد و به طور میانگین روزانه برای سه تا هفت نوزاد در داخل بیمارستان امام رضا (ع) حتی روزهای تعطیل شیر ارسال می کنیم.
مسوول بانک شیر مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) کرمانشاه افزود: علاوه بر این موارد، درخواست هایی از مراجعین سرپایی نیز داریم که به دلایلی نوزاد نمی تواند از شیر مادر استفاده کند، همچنین درخواستهایی از بیمارستانهای دیگر به ویژه بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی به بانک شیر بیمارستان امام رضا (ع) ارجاع داده می شود.
وی عنوان کرد: در مجموع روزانه به میزان نیم تا یک لیتر شیر از بانک شیر این مرکز به نوزادان داخل بیمارستان، یا خارج از بیمارستان اهدا می شود.
زنگنه یادآور شد: معمولا نوزدان بستری بخش که نارس و با وزن پایین متولد می شوند، دریافت کننده اصلی این شیرها هستند و خوشبختانه طی این مدت حتی یک مورد هم بیماری NEC که در اثر مصرف شیر خشک ایجاد میشود مشاهده نشده است. (بیماری NEC بیماری است که در آن نوزادان نارس به علت عدم تحمل شیر خشک دچار پارگی روده میشوند.)
وی در پایان از مادرانی که فرزند زیر یکسال دارند خواست، در کار خداپسندانه اهدای شیر شرکت کنند و برای این امر به بانک شیر بیمارستان امام رضا (ع) مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) بزرگترین، مجهزترین و مدرنترین مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی منطقه غرب و شمال غرب کشور است که در ۱۵ بهمن ۱۳۸۴ به طور رسمی به بهرهبرداری رسید. این مجتمع بیمارستانی کار خود را با ۵۱۵ تخت شروع کرد و اکنون با وجود ۷۱۴ تخت مصوب، دارای ۸۴۰ تخت فعال است.
اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شامل فوق تخصص، متخصص، پرستار، ماما و سایر پرسنل در بخش های مختلف در این بیمارستان به صورت شبانه روزی در راستای ارایه خدمات به مردم تلاش می کنند.
بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی اکنون در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که مجتمع امام رضا یکی از بزرگترین بیمارستان های استان و منطقه غرب کشور است.
هماکنون یک هزار و ۴۷۷ بیمار کرونایی در مراکز درمانی کرمانشاه بستری هستند و مجموع جانباختگان استان هم از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۱۶۳ نفر رسیده است.