به گزارش ایرنا مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان روز دوشنبه در آیین رونمایی از این پوستر با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسوولان در هفته کتاب و در بازدید از نمایشگاه های کتاب، نسبت به ضرورت میزان توجه مردم به حوزه کتاب و کتابخوانی بیان کرد: اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان نیز به عنوان دستگاه اجرایی در حوزه ترویج کتاب و کتابخوانی با برگزاری این رویداد فرهنگی به عنوان پایتخت دفاع مقدس اقدام به برگزاری این جشنواره کرده است.
عباس حسین زاده با اشاره به مقوله جهاد تبیین افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در این رابطه بیش از ۳۰ موضوع از جمله سیره شهدا، ایثارگری آحاد ملت در دوران دفاع مقدس به عنوان کلید واژه،تبیین گسترده و بزرگ بودن دفاع مقدس، و پرداختن به آن در همه ردهها را ضروری و مهم ارزیابی کردند.
وی درباره دلایل ملی بودن این جشنواره گفت: حوزه دفاع مقدس حوزه گسترده ای است که باید در ابعاد مختلف به نسل جدید که با رویدادها ، ایثارگری و رشادت شهدا آشنا نیستند شناخته شود و وظیفه دستگاه های متولی است که به این مقوله بپردازند.
وی با اشاره به گستردگی موضوعی جشنواره ملی کتابخوانی دفاع مقدس بیان کرد: گروه های سنی مختلف از کودک و نوجوان و بزرگسال با استفاده از منابع متناسب انتخاب شده در این جشنواره میتوانند شرکت کنند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان با بیان اینکه تنوع رشته در این جشنواره مورد نظر است افزود: رشته نقاشی ویژه کودکان در قالب پویش نقاشی از بستر منبع معرفی شده، مسابقه چهار گزینه ای ، پویش کتابخوانی از محتوای کتاب، داستان کوتاه، دلنوشته و متن ادبی و شعر سرایی از جمله رشتههای این جشنواره محسوب میشود.
وی با اشاره به زمان شروع برگزاری این جشنواره از سوم و چهارم خرداد امسال به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر و روز مقاومت دزفول گفت: اختتامیه این جشنواره در هفته دفاع مقدس و تجلیل از برگزیدگان جشنواره به صورت گسترده تر برگزار خواهد شد.
یکی از نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این آیین با ضرورت جهاد تبیین و تاکید بر آن بیان کرد: فتح الفتوح انقلاب اسلامی تربیت یک نسل است و نمی شود یک نسل را بدون کتاب و قلم تربیت کرد و سند آن شهدا دفاع مقدس هستند.
آیتاله عبدالکریم فرحانی افزود: نسلی که دفاع مقدس را بارور کردند و مکتب حاج قاسم سلیمانی، در دفاع مقدس تربیت شد و در دفاع از حرم جهانی شد و لازمه آن کار فرهنگی و تربیتی است.
وی گفت: هنر بزرگ سید الشهدا در جاودانگی کربلا فقط دفاع نبود و امام حسین(ع) توانست فداکاری کودک و نوجوان، جوان و کهنسال واقعه کربلا را به تصویر بکشد و این تابلویی از علم مدیریت، فرهنگ، شعر و ایثار است که در کربلا به نمایش گذاشته شد.