محمد فرهاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: منظور از هدررفت واقعی، پرت آب بر اثر نشتی و شکستگی لوله و مقصود از هدررفت ظاهری استفاده از آب در قالب انشعابهای غیرمجاز است.
وی استفاده غیرمجاز از آب را کاری غیراخلاقی و بر خلاف آموزههای دینی دانست و افزود: در صورتیکه شهروندان اقدام به تبدیل انشعاب غیرمجاز به مجاز کنند، می توان درآمد ناشی از آن را برای ایجاد زیرساخت در نواحی منفصل شهری از جمله نایسر و دوشان سنندج به کار برد که خدمت بزرگی به مردم این مناطق است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان اضافه کرد: در صورت ناتوانی مشترکان برای تبدیل انشعاب به مجاز، بانکهای استان به آنان تسهیلات پرداخت میکنند و شرکت آبفا هم هزینه تبدیل انشعاب را به صورت کاملا قسطی دریافت خواهد کرد.
فرهاد یادآور شد: در صورتیکه دارندگان انشعاب غیرمجاز اقدام به تبدیل آن نکنند، به صورت قانونی با آنان برخورد خواهد؛ هرچند شرکت آب تاکنون اقدام به قطع آب هیچ شهروندی نکرده است.
در حال حاضر ۵۴۵ هزار مشترک در کردستان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهره مند هستند که ۴۱۰ هزار مشترک آن شهری و ۱۳۵ هزار مشترک نیز روستایی است.