تهران – ایرنا - «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی با هیاتی از اعضای کنگره آمریکا در ریاض دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش امروز (چهارشنبه) ایرنا از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، اعضای هیات کنگره آمریکا با ولیعهد سعودی شامل «کریس استوارت» نماینده ایالت یوتا، «جی رسکنتالر» نماینده ایالت پنسیلوانیا و «لیزا مک لین» نماینده ایالت میشیگان دیدار کردند.
واس گزارش داده است که در این دیدار روابط دو ریاض و واشنگتن و برخی موضوع های مهم و مورد توجه مشترک بررسی شد.
بر پایه اعلام منابع سعودی، در دیدار هیات نمایندگان کنگره آمریکا با بن سلمان شماری از مقام های بلندپایه سعودی از جمله مشاور امنیت عربستان نیز حاضر بودند.

دیدار این هیات آمریکایی از ریاض در حالی است که یکی از رسانه های رژیم صهیونیستی فاش کرد که آمریکا در حال میانجیگری بین عربستان و رژیم صهیونیستی، برای عادی سازی روابط میان آنها است.

سایت صهیونیستی «والا» دیروز سه شنبه فاش کرد که دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به طور سری بین اسرائیل و عربستان و مصر به منظور دستیابی به یک راه حل به منظور تکمیل فرایند انتقال دو جزیره «تیران و صنافیر» در دریای سرخ به حاکمیت عربستان همراه با اجرای گام های عادی سازی روابط بین تل آویو و ریاض میانجیگری می کند.

 پس از امضای توافق سازش میان امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی در ۲۵ شهریور ماه سال گذشته (۱۳۹۹)، بارها برخی مقامات سعودی از ابراز علاقه خود برای برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی سخن گفتند. «فیصل بن فرحان «وزیر امور خارجه عربستان چندی پیش در گفت ‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان» بدون اشاره به جنایات مداوم رژیم صهیونیستی و نامشروع بودن این رژیم مدعی شده بود که «عادی‌سازی روابط با اسرائیل از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و امنیتی به نفع منطقه خواهد بود»، اما فرحان روز گذشته برقراری رابطه میان ریاض و تل آویو را بدون مشخص شدن موضوع فلسطین رد کرده است.

برخی منابع خبری نیز فاش کرده بودند که آذر ماه ۱۳۹۹ «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی با سفر محرمانه به عربستان، با ـ «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی دیدار کرده بود.

سایت صهیونیستی «والا» چندی پیش ادعا کرده بود که «اگر مذاکرات (ریاض - تل آویو) با موفقیت به پایان برسد و گام‌های عادی‌سازی بین اسرائیل و عربستان برداشته شود، این دستاوردی برای کابینه «نفتالی بنت» نخست وزیر کنونی اسرائیل و همچنین برای دولت آمریکا در خاورمیانه محسوب خواهد شد.