به گزارش خبرنگار ایرنا ، امیر دریادار حبیب الله سیاری روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای قرارگاه جهاد علمی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره ) ارتش در نوشهر افزود : در بازدید از نمایشگاه دانشگاه های هفتگانه ارتش پی خواهیم برد که دستاوردهای اساتید و دانشجویان این مراکز علمی بر اساس محورهای تعیین شده که در دستور کار است در زمینه ارتقای سطح علمی و پژوهشی به چه مرحله ای رسیده و دستاورد ها در همان دانشگاه مورد ارزیابی قرار می گیرد و طبق آن رتبه بندی انجام خواهد شد.
وی اظهار کرد : معمولا ممکن است در هر دانشگاهی یک بار چنین نشستی برگزار شود و امروز مباحثی که در حوزه نظری در دانشگاه علوم دریایی نوشهر از سوی فرمانده نیروی دریایی ، معاونت آموزشی و پژوهشی نیرو و مسئولان جهاد علمی مطرح شد در نمایشگاه دانشگاه علوم دریایی نوشهر کارهایی که دانشجویان در این بازدید نظر داده اند به شکر خدا پروژه هایشان در این نمایشگاه بسیار ارزشمند بوده است.
رئیس ستاد قرارگاه جهاد علمی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت : میزان اثربخشی دانشجو یان در این نمایشگاه چه میزان است نکته مهمی است و آنچه در این نمایشگاه مشاهده می شود اقدامات پژوهشی در حوزه برق ، مکانیک ، فناوری و کارهای پژوهشی عملیاتی ویژه ای است که انجام گرفته و به نمایش گذاشته شده است و در همه این فعالیت ها نگاه دقیق و شناخت کافی از آینده وجود دارد و به عبارتی با ارتقای سطح علمی و پژوهشی نسبت به تهدیدات متصور در آینده طراحی و اجرایی شدند که بسیار ارزشمند است.
وی افزود : همه اقدامات ارزشمند صورت گرفته در سطح ارتش جمهوری اسلامی مورد ارزیابی قرار می گیرد و پس از طی رده های بالاتر به مراحل تولید می رسد و در هر جایی تسری داده می شود ، ممکن است این دستاوردها مورد استفاده هم قرار گیرد .
دریادار سیاری گفت : الحمدالله علاقه مندی خوبی از سوی دانشجویان در دانشگاه علوم دریایی نوشهر وجود دارد ، چرا که مسئولان این دانشگاه دانشجویان را خوب به کار گرفته اند ، نظرها و ایده های خوبی مطرح شده و از ابعاد مختلف این مباحث مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت که امیدوارم در جلسه های آینده شاهد رشد و پیشرفت بیشتری در این حوزه باشیم.
وی همچنین با اشاره به حماسه فتح خرمشهر در سوم خرداد ، اظهار داشت : در این باره باید از دو زوایه به این موضوع نگریست یکی بحث حماسه ۳۴ روزه خرمشهر و دیگری آزاد سازی این شهر است و هر دو دوره زمانی یعنی ۳۱ شهریور ماه سال ۱۳۵۹ تا چهارم آبان ماه همان سال هر اتفاقی رخ داد در حقیقت خلق حماسه بود.
معاون هماهنگ ارتش جمهوری اسلامی گفت : این که گفته شود خرمشهر سقوط کرد و ما شکست دادیم اینگونه نیست . ما در حماسه ۳۴ روزه خرمشهر موفق شدیم در برابر دشمن تا بیخ دندان مسلح را که همه جانبه پشتیبانی می شد ایستادگی کنیم و آن راهبردی که گفته بودند یک روزه خرمشهر و سه روزه آبادان را تصرف می کنند و بعد از هفت روز در میدان آزادی تهران خواهند بود ، به هم بریزیم و دشمن طعم شکست را چشید.
دریادار سیاری همچنین در زمینه تحقق شعار سال رهبری نیز گفت : با تدبیر رهبری فرزانه مجوز تاسیس شرکت های دانش بنیان در مراکز علمی ارتش داده شد و امروز مانند دیگر مراکز دانشگاهی در حال تاسیس و شکل گیری شرکت های دانش بنیان در تمامی دانشگاه های هفتگانه ارتش هستیم همان طوری که در مراکز علمی و فناوری رشد نوشهر دانشگاه علوم دریایی نوشهر چنین اتفاقی رخ داده است .
وی افزود : مجموعه این اقدامات به پیشرفت های ارتش کمک خواهد کرد و بنابراین از نقطه شروع در نیروی دریایی ارتش اولین ناوشکن در سال ۱۳۸۲ توسط رهبری به آب انداخته شد و طی دهه های ۸۰ تا ۹۰ هم دستاوردهای فراوانی از نیروی دریایی ارتش داشتیم که در همین دانشگاه رونمایی شد.
معاون فناوری و پژوهشی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره ) ارتش نوشهر نیز گفت : دستاوردهای قرارگاه جهاد علمی این نمایشگاه با همکاری دانشجویان دوره کارشناسی ، کارشناسی ارشد و اساتید طی یک سال گذشته تاکنون در محورهای آموزشی و پژوهشی تهیه و امروز به نمایش گذاشته شده است.
ناخدا یکم جبار فیروزی افزود : ضمن آنکه سامانه جامع آموزشی دانشگاه هم در این نمایشگاه توسط اساتید طراحی و راه اندازی شده است که تمام فعالیت های دانشجویان در حوزه پژوهشی و مراکزتحقیقاتی نظیر مرکز تحقیقاتی سونار ، گروه های پژوهشی شناورهای هوشمند ، رانش الکترونیکی ، علوم جوی و اقیانوسی .. در بر می گیرد .
وی ادامه داد : یکی از نقاط قوت در این نمایشگاه ، حضور دانشجویان دوره کارشناسی است که آن ها از تئوری صفر خارج و مهارت محور شده اند و به شکل پژوهشی کارهایی که در سطح دانشگاه به آن ها آموزش داده می شود همان را به شکل علمی پیاده می کنند.
معاون هماهنگ ارتش جمهوری اسلامی به همراه معاونان ستاد و فرمانده نیروی دریایی امروز چهارشنبه برای شرکت در یازدهمین نشست قرارگاه جهاد علمی ارتش جمهوری اسلامی ایران و مراسم حماسه آزاد سازی خرمشهر دردانشگاه علوم دریایی ارتش به شهرستان نوشهر سفر کرد .
دهمین نشست قرارگاه در دانشگاه دافوس تهران برگزار شد و قرار است نشست بعدی در دانشگاه افسری امام علی (ع ) برگزار شود.
دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر در سال ۱۳۵۹ تحت عنوان مرکز آموزش عالی علوم دریایی تأسیس شد و در سال ۱۳۶۰ با جذب اولین دوره دانشجویی به صورت رسمی شروع به کار کرد.
این دانشگاه از ۶ دانشکده عرشه، مهندسی مکانیک، مهندسی الکترونیک و مخابرات دریایی، مدیریت و کمیسر دریایی، علوم پایه و تفنگدار دریایی تشکیل شده است. دانشجویان این دانشکده ها در پنج رشته کارشناسی و ۶ رشته کارشناسی ارشد تحصیل می کنند .