زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: عمده نیازهای نیروهای مسلح از واحدهای تولیدی سطح استان تامین می‌شود اما این امر باید به سایر رده‌های نیروهای انتظامی و نظامی در سایر استان‌ها تعمیم داده شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا حسین مدرس خیابانی شامگاه چهارشنبه در "نشست با نیروهای مسلح سیستان و بلوچستان با موضوع استفاده از ظرفیت‌های تولیدی استان" ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و سلحشوران عملیات آزادسازی خرمشهر اظهارداشت: سیاست ما در استان این است که بتوانیم از ظرفیت تقاضای دستگاه های اجرایی و نیروهای مسلح برای ایجاد یک بازار پایدار جهت استفاده تولیدات بومی بهره ببریم.

وی بیان کرد: بنا بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در رابطه با استفاده از ظرفیت تقاضای نیروهای مسلح، برای تامین نیاز البسه و پوشاک نیروهای نظامی و انتظامی در قالب شورای عالی سیاست‌گذاری در سراسر کشور مقرر شد تا نیاز البسه خود را از این استان تامین کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با عزمی جزم از ظرفیت تقاضای نیروی‌های مسلح، برای افزایش تولیدات داخل استان بهره خواهیم گرفت.

وی با تاکید بر استفاده سایر رده‌های نظامی و انتظامی در سطح کشور از تولیدات البسه سیستان و بلوچستان ادامه داد: امیدواریم با تولید بیشتر البسه میزان اشتغال بیشتری را برای استان به ارمغان بیاوریم.

مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: مجموعه دستگاه‌های تولیدی استان مانند صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، کمیته امداد و بهزیستی مشاغل خانگی را با استفاده از مددجویان خود انجام می دهند؛ که این امر مصداق بارز اشتغال است.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف نیروهای مسلح تامین امنیت پایدار است، افزود: یکی از راه‌های تامین امنیت ایجاد اشتغال از طریق توسعه واحدهای تولیدی است.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: اینکه برای تولیدات خود یک بازار فروش ثابت ایجاد کنیم نقش مهمی در افزایش اشتغال، تولید و تامین امنیت پایدار دارد.

وی تاکید کرد: حدود ۸۰ قلم کالا در حوزه های کشاورزی، پوشاک، مواد غذایی، مصالح ساختمانی، آلات و ادوات مربوط به نیروهای مسلح از طریق واحدهای تولیدی در استان تولید می‌شود و مقرر شد؛ تشکیل یک دبیرخانه دائم برای تامین نیاز و خرید نیروهای مسلح در دستور کار قرار گیرد.

مدرس خیابانی افزود: دبیرخانه تامین نیاز استان، فهرستی از توانمندی ها و تولیدات داخل استان تهیه و آن را معرفی کند همچنین از سوی دیگر قرارگاه قدس با هماهنگی رده‌های مختلف انتظامی و معاونت پشتیبانی یک نماینده تام الاختیار تعیین و فهرست نیازمندی های خود را در همه حوزه ها ارائه دهند.

وی ادامه داد: اعتباراتی به صورت استانی به نیروهای مسلح تخصیص داده می شود؛ که می‌توان بلافاصله با تنظیم تفاهم‌نامه از ظرفیت واحدهای تولیدی با ایجاد طرح توسعه استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: امیدواریم نیروهای مسلح با اقناع رده‌های ملی خود بتوانند نیازهایی مانند پوشاک، برنج، گوشت و خرما که در این استان مزیت تولید داریم را برای رده‌های کشوری تامین کنند.

وی ادامه داد: بر اساس هدف گذاری رییس جمهور مبنی بر رشد اقتصادی هشت درصد مقرر شد؛ امسال با فعال کردن ظرفیت‌های خالی خود و استفاده از ظرفیت‌های موجود به این رشد اقتصادی برسیم.

مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: این که ما بتوانیم برای کالاهای تولید استان یک بازار جدید راه‌اندازی کنیم مصداق بارز رشد اقتصادی قلمداد می‌شود بدین معنی که ما با افزایش ارزش تولیدات خود می‌توانیم به رشد اقتصادی مطلوب برسیم.

وی ادامه داد: دستگاه‌های دولتی و نظامی که نسبت به خرید کالاهای تولید داخل استان اقدام و به تحقق رشد اقتصادی هشت درصد کمک کنند در توزیع اعتبارات امتیاز ویژه‌ای به دستگاه اجرایی مصرف کننده داده خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: نمایشگاهی از دستاوردها و توانمندی‌های تولیدی داخل استان صرفا برای تامین نیاز دستگاه‌های اجرایی و انتظامی تا پایان مرداد ماه سالجاری برگزار خواهد شد تا بتوانیم پیوند دائمی بین بخش تقاضا و بخش تولید برقرار کنیم.

وی تاکید کرد: می‌توانیم از ظرفیت مشاغل خانگی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در شهرک‌های صنعتی و واحدهای بلااستفاده برای تامین نیاز نیروهای مسلح بهره‌ گیری کنیم.