به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حتمی شامگاه چهارشنبه در دومین جلسه هم اندیشی مسئولین امور ایثارگران ستاد، غرب و شمالغرب کشور به میزبانی زنجان رباره آخرین تبدیل وضعیت فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران افزود: امور ایثاگران شرکت ملی گاز ایران در قالب تبدیل وضعیت بند (و) ماده ۴۴ بیش از یک هزارو ۲۵۰ نفر مشمول داشته است که یک هزار و ۱۸۰ نفر تبدیل وضعیت شده اند و مابقی در مرحله گزینش و استعلام نهایی هستند.
وی اظهار داشت: در بخش مربوط به بند (د) تبصره۲۰ بودجه ۱۴۰۰؛ بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ نفر در موقعیت تبدیل وضعیت قرار دارند که از طریق سامانه ایثار ثبت شرایط انجام شده و تا پایان ۱۴۰۱ روال اجرائی آن انجام می شود.
حتمی، همچنین از اقدامات اساسی انجامشده و گامهای مهم این امور برای ایثارگران و جانبازان صنعت گاز در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: با اجرای صحیح قوانین، استخدام نیروها، اعطای وام و مزایا، برگزاری مسابقات ورزشی و اردوهای زیارتی و سیاحتی؛ واحد ایثارگران شرکت ملی گاز معرف منابع انسانی کوچک است.
وی با اشاره به سه گام مهم و اساسی در حمایت از ایثارگران و جانبازان صنعت گاز؛ تصریح کرد: بهعنوان بزرگترین هدف پیش رو؛ در نخستین گام به جمعآوری آمار کارکنان قراردادی و پیمانکاریِ ایثارگر شاغل در شرکت ملی گاز و شرکتهای تابعه پرداخته شده است.
رئیس امور ایثارگران شرکت ملی گاز ایران یکی از مهم ترین ویژگی جمعآوری این اطلاعات را قرار گرفتن در جریان مسایل و مشکلات مشمولین این طرح اعلام کرد و افزود: با این اقدام در کمترین زمان ممکن، به رفع مشکلات و یا مطرح کردن آنها در چارچوب کمیتههای جذب و استخدام، کمیتههای تدوین و مقررات، کمیتههای رفاهی- اجتماعی و کمیتههای مالی، می پردازیم تا هیچ ایثارگری در آینده، دغدغه شغلی نداشته باشد.
حتمی ادامه داد: در راستای ابلاغیه رهبر معظم انقلاب به همه دستگاههای دولتی و وزارتخانهها مبنی بر توانمندسازی نیروها؛ در گام دوم اجرای این طرح؛ مکلف و مقید به توانمندکردن ایثارگران در راستای بهینهسازی و اثربخشی آن ها در سازمان هستیم که با جدیت دنبال می شود.
وی تصریح کرد: راهاندازی صندوق شاهد؛ گام سومی است که با موافقت و حمایت مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران و مدیران ستادیِ مرتبط عملیاتی شده و هشت هزار نفر عضو آن هستند.
حتمی بیان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار نیروی رسمی؛ جامعه ایثارگران شرکت ملی گاز ایران را تشکیل می دهد که معادل یک سوم کارکنان این شرکت است.
وی به ارائه گزارشی از جامعه ایثارگران شرکت ملی گاز ایران پرداخت و گفت: بیش از ۱۷ هزار نیروی رسمی شامل ۸۰۰ فرزند شهید، یک هزار رزمنده، ۲ هزار و ۷۰۰ جانبار، ۹۱ شهید و پنج هزار ایثارگر در شرکت ملی گاز ایران مشغول خدمت هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان نیز پیگیری تبدیل وضعیت ایثارگران را ارزش دادن به ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برشمرد.
رحیم سلیمانی نژاد با بیان اینکه در مسیر اهداف و راهبردهای انقلاب اسلامی و خانواده معظم شهدا و ایثارگران گرانقدر؛ راه سخت و وظیفه سنگینی بر عهده داریم؛ اظهار داشت: امیدواریم با انجام وظایف محوله و با ارائه خدمات به مردم شریف به بهترین نحو ممکن؛ ادامه دهنده راه شهدا و قدردان زحمات خانواده معظم شهدا و ایثارگران باشیم.
وی افزود: امیدواریم خروجی چنین جلساتی به سمت و سویی برود که از فرزندان شهدا و ایثارگر نه به خاطر موقعیت خانوادگی بلکه به دلیل توانمندی های علمی که مجهز به آن هستند و با استعداد خود در سازمان خدمات شایانی ارائه کرده و منشآ خیرات بسیاری هستند؛ قدردانی شود.
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان با بیان اینکه توجه به مسائل فرهنگی، و توجه ویژه به مسائل انگیزشی و رفاهی کارکنان از الویت های اجرایی گاز زنجان است؛گفت: با برنامه ریزی های تدوین شده در جلسات فرهنگی؛ تصمیمات خوبی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و توجه جدی به ازدواج جوانان و ارائه تسهیلات لازم صورت گرفته است.
سلیمانی نژاد یادآورشد: استفاده از پتانسیل های شرکت گاز استان زنجان احصاء و تلاش می شود در کنار ارائه وام های کم بهره برای تامین مسکن، خرید لوازم خانگی، ارائه خانه های سازمانی شرکت برای ۳ سال، انجام پیگیری لازم برای برگزاری مراسم ازدواج با کم ترین هزینه ممکنه انجام گیرد.
وی در پایان از مسئولین حاضر در جمع خواست: به جدّ این طرح را در استان های خود پیگیری و به اجرا در آورند تا گامی هر چند کوچک در مسیر تشکیل خانواده جوانان برداشته شود.
در پی تداوم بازدیدهای میدانیِ رئیس امور ایثارگران شرکت ملی گاز ایران؛ دومین جلسه هم اندیشی مسئولین امور ایثارگران ستاد، غرب و شمالغرب کشور به میزبانی زنجان و با حضور مسئولان امور ایثارگران استان های البرز، قزوین، ایلام، کرمانشاه، کردستان، همدان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان، برگزار شد.