به گزارش روز جمعه روابط عمومی شهرداری تبریز، رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تبریز گفت: موضوع بازارچههای محلی در کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورا مطرح شده است و به نظر میرسد باید نظارت بیشتری درباره آنها اعمال شود.
پرویز هادی ادامه داد: امسال قصد داریم با کمک شهردار تبریز در هر منطقه شهرداری، یک بازارچه محلی احداث کنیم.
وی با اشاره به احداث میدان میوه و تره بار شهریار اضافه کرد: این میدان توسط بخش خصوصی در مساحت ۷۰ هکتار و با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی احداث میشود و یکی از مزایای این میدان، کاهش حجم ترافیک اتوبان شهید کسایی است.
هادی گفت: احداث بازارچههای محلی در نقاط مختلف تبریز، یک مطالبه دیرینه و همگانی از سوی شهروندان بود که به همت شورای اسلامی شهر، سازمان میادین و ساماندهی مشاغل و همچنین شهرداری تبریز به تحقق میرسد.
افتتاح سه بازارچه محلی در پایان خرداد
نایب رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز اعلام کرد: بازارچه واقع در شهرک اندیشه با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد، در پایان خرداد به اتمام میرسد.
احد صادقی ادامه داد: همچنین بازارچه واقع در اتوبان پاسداران نیز تقریباً به اتمام رسیده و بازارچه واقع در شهرک مرزداران نیز در دست احداث است.
وی با اشاره به افتتاح سه بازارچه نام برده شده در پایان ماه جاری گفت: در سال ۱۴۰۱، شهرداری شش بازارچه دیگر در تبریز احداث می کند تا تعداد بازارچههای محلی در سطح مناطق افزایش یابد.
نائب رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری خاطرنشان کرد: در حال حاضر شش بازارچه محلی بهنامهای بازارچه میلاد واقع در ولیعصر، بازارچه شهید صمدی، بازارچه شهید یاغچیان، بازارچه واقع در بیلانکوه، بازارچه ماهی و بازارچه شقایق وجود دارد.
صادقی ادامه داد: در بودجه سال جاری به واسطه سیاستهای محلهمحوری که از آغاز کار شورای ششم مطرح شده است، به دنبال آن هستیم تا تعداد بازارچههای محلی تا پایان کار شورای ششم افزایش یابد.
وی اظهار کرد: بازارچهها برای دسترسی سریع و راحت شهروندان، در سطح محلات احداث خواهند شد تا تردد در مرکز شهر را نیز کاهش دهد و از این رو تلاش بر این است تا در محلاتی احداث شود که نیاز بیشتری به این بازارچهها احساس شود.
احداث ۶ بازارچه محلی تا پایان سال جاری
سعید مطلبی، مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری تبریز با اعلام اینکه در حال رایزنی برای احداث شش بازارچه محلهای دیگر تا پایان سال جاری در نقاط مختلف تبریز هستیم.
وی با اشاره به رونمایی از سامانه بازار گفت: در خصوص بحث نظارت بر بازارچهها کمیتههای نظارتی ایجاد شده و طی هفتههای آتی، نظارت آنها آغاز میشود.
مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری تبریز اعلام کرد: میادین تره بار نیز مربوط به بخش خصوصی بوده و مورد نظارت و بازدید این سازمان قرار میگیرد.
بر اساس این گزارش ایجاد و توسعه بازارچه های محلی در کنار ساماندهی دستفروشان و تسهیل دسترسی مردم به مایحتاج زندگی خود، می تواند سرآغاز فصل دیگری از گردشگری و کاهش نرخ بیکاری باشد و همچنین در کاهش بار ترافیکی کلانشهرها، نقش ویژهای ایفا کند.