تهران- ایرنا- ۲۷ تماشاخانه پایتخت در حالی در هفته دوم خرداد ماه از ۶۵ نمایش پذیرایی می‌کنند که در این میان شاهد درخشش ستارگانی از چهار نسل بازیگران تئاتر چون ایرج راد؛ سعید امیرسلیمانی؛ امین زندگانی؛ علی سرابی؛ پژمان جمشیدی؛ اکرم محمدی؛ ریما رامین‌فر؛ الناز حبیبی و آشا محرابی هستیم.

به گزارش خبرنگار تئاتر ایرنا؛  شریان حیات عرصه اجراهای عمومی آثار نمایشی در هفته دوم آخربن ماه از فصل بهار قرن جدید، چنان با شور و حال هنرمندان و علاقه‌مندان هنرهای نمایشی آمیخته شده‌است که می‌توان ثمره جبران بهار سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ خورشیدی که به‌سبب شیوع ویروس کرونا کمتر شاهد چنین شوروحالی در صحنه‌های نمایشی و تماشاخانه‌های کشور بودیم را به وضوح رصد کرد.

همچنین هم‌نشینی بهار طبیعت با ایمنی بالای جامعه از ویروس کرونا و قرار گرفتن در آستانه تجربه نخستین تابستان قرن جدید، خود بر حجم این شور و شوق هنرمندان در استقبال از خرداد ماه ۱۴۰۱ خورشیدی چنان افزوده؛ که گویا گرمای اجراهای تئاتری آخرین ماه فصل بهار خود شانه به گرمای داغ تابستان پیش رو می‌زند

به‌گونه‌ای که طی هفته جاری ۲۷ تماشاخانه پایتخت از ۶۵ اثر نمایشی میزبانی می‌کنند.

همچنین اجرای این آثار نمایشی با حضور هنرمندان و بازیگرانِ شناخته‌شده‌ای از چهار نسل بازیگران تئاتر کشور چون ایرج راد؛ سعید امیرسلیمانی؛ هوشنگ قوانلو؛ امین زندگانی؛ سیدجواد ‌یحیوی؛ سیروس همتی؛ مجید رحمتی؛ علی سرابی؛ مهران رنج‌بر؛ پژمان جمشیدی، ریما رامین‌فر، اکرم محمدی؛ آشا محرابی؛ الناز حبیبی؛ مارال بنی‌آدم و دیگر هنرمندان نامدار تئاتر کشورمان خود مزید برعلت شده تا خرداد صحنه‌های تئاتر پایتخت خود به قابی ماندگار در صحنه اجراهای عمومی هنر نمایش کشور بدل شود.

مهمانی ۵ نمایش در تئاترشهر/ ستاره‌ها همه جمع هستند

آیینه دختری افغان، به اصرار نامزدش حکیم الله، از مزارشریف به قرچک ایران مهاجرت می کنند. اما در قرچک با شرایط رضایت بخشی روبرو نمی شوند. به همین خاطر قرچک را ترک کرده و اینبار راهی ترکیه می شوند

نمایش پروین به نویسندگی و کارگردانی حسین ‌کیانی در سالن اصلی مجموعه تئاترشهر به مدت زمان ۱۲۰ دقیقه از ساعت ۱۹ میزبان مخاطبان تئاتر است.

درام تاریخی و چهره‌نگارانه (پرتره) «پروین»، برشی از زندگی پروین اعتصامی، شاعر شناخته‌شده معاصر است. نمایشنامه این اثر به قلم حسین کیانی ۲۶ دی‌ ۱۴۰۰ در تالار مشاهیر مجموعه‌ تئاتر شهر رونمایی و توسط انتشارات نمایش روانه بازار کتاب شد 

نرگس ‌محمدی، امین ‌زندگانی، مهران ‌رنج‌بر، سیدجواد ‌یحیوی، مجید ‌رحمتی، مریم ندایی، آتنا ‌تندرو، فربد ‌غفاری، سهیل ‌ملکی، اکرم محمدی و هوشنگ قوانلو بازیگران اصلی این اثر پُر بازیگر را تشکیل می‌دهند.

نمایش یه روز دیگه به نویسندگی و کارگردانی نادیا ‌فرجی با مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ در کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر ‌به صحنه می‌رود.

نمایش بهشت حکیم الله به نویسندگی خسرو ‌امیری و کارگردانی ویدا موسوی در سالن سایه مجموعه تئاترشهر به مدت زمان ۴۰ دقیقه از ساعت ۲۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

در خلاصه داستان نمایش «بهشت حکیم الله» که از آثار تحسین شده جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر نیز بود و توامان اقبال هنرمندان؛ منتقدان و مخاطبان را با خود به همراه داشت؛ آمده است که: آیینه دختری افغان، به اصرار نامزدش حکیم الله، از مزارشریف به قرچک ایران مهاجرت می کنند. اما در قرچک با شرایط رضایت بخشی روبرو نمی شوند. به همین خاطر قرچک را ترک کرده و اینبار راهی ترکیه می شوند... .

نمایش بی چرا زندگان به نویسندگی لیلی ‌عاج و کارگردانی الهام ‌شعبانی در سالن قشقایی مجموعه تئاترشهر به مدت زمان ۸۰ دقیقه از ساعت ۲۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش اسب‌های انباری به نویسندگی رضا ‌گشتاسب و کارگردانی رضا ‌کرمی‌زاده در سالن چهارسو مجموعه تئاترشهر به مدت زمان ۶۰ دقیقه از ساعت ۱۹:۴۵ میزبان مخاطبان تئاتر است.

گروه تئاتر «شادن» پس از دعوت و اجرا در کشورهای، آلمان (روهر) ۲۰۰۸، چین (شانگهای)۲۰۱۷، روسیه (کازان) ۲۰۲۰، آذربایجان (باکو) ۲۰۲۰، لبنان (بیروت) ۲۰۲۱، از اول خرداد ماه نمایش «اسب‌های انباری» را در سالن چهارسو مجموعه تئاترشهر به صحنه برده است

از شام آخر مسیح تا مخاطب و شکوفه‌های گیلاس؛ همگی در تماشاخانه ایرانشهر

شام آخر روایتگر داستان زندگی حضرت عیسی مسیح(ع) به روایت مریم مقدس و حواریون او و همچنین محاکمه آن حضرت توسط پیلاطوس حاکم یهودی است

نمایش شام آخر به نویسندگی و کارگردانی مسعود ‌دلخواه در سالن استاد ناظرزاده‌کرمانی تماشاخانه ایرانشهر به مدت زمان ۱۲۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

شام آخر روایتگر داستان زندگی حضرت عیسی مسیح(ع) به روایت مریم مقدس و حواریون او و همچنین محاکمه آن حضرت توسط پیلاطوس حاکم یهودی است.

نمایش شام آخر که نمایش دهنده شامی ساده و بی‌تکلف... اما هولناک! است با رویکردی مدرن و با شیوه ی اجرایی نیمه موزیکال، توسط بیش از ۳۰ بازیگر و خواننده و نوازنده به صحنه می‌رود

نمایش مخاطب به نویسندگی جابر ‌رمضانی، کیوان ‌سررشته بر اساس نمایشنامه «مولف» نوشته تیم کراوچ با ترجمه کیوان ‌سررشته، سپیده فلاح فر و کارگردانی جابر ‌رمضانی در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به مدت زمان ۸۰ دقیقه از ساعت ۱۸:۳۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

بنا بر تاکید کارگردان در برنوشت (بروشور) این اثر نمایشی آمده: از ورود مخاطبین زیر ۱۶ سال جلوگیری خواهد شد.

نمایش شکوفه‌های گیلاس به نویسندگی و کارگردانی سیدمحمد ‌مساوات با مدت زمان ۱۲۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰ در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر ‌به صحنه می‌رود.

در بَرنوشت (بروشور) این نمایش به روایت کارگردان قید و تاکید شده است: این اجرا برای کسانی که بیماری صرع دارند مناسب نیست.

موتوری با روایت متفاوتش و میز در خانه هنرمندان

نمایش موتوری به نویسندگی و کارگردانی فرشاد ‌جعفری با طراحی و بازی مهدی ‌شاهدی با مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰:۳۰ در سالن استاد انتظامی خانه ‌هنرمندان ‌به صحنه می‌رود.

در خلاصه متفاوت خط روایی این اثر نمایشی آمده است: کیسه‌ای پول از آسمان برای یک پیک موتوری در مکانی دوردست به زمین می‌افتد...

نمایش میز با نگاه و برداشتی از نمایشنامه «میز» به قلم بهار کاتوزی، به نویسندگی، طراحی و کارگردانی شایان ‌شهرابی با مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ در سالن استاد انتظامی خانه ‌هنرمندان ‌به صحنه می‌رود.

آن سوی آینه تالار وحدت؛ از پژمان جمشیدی و علی سرابی تا ریمان رامین‌فر و الناز حبیبی

نمایش آن سوی آینه به نویسندگی فلوریان ‌زلر، کارگردانی علی ‌سرابی و ریما ‌رامین ‌فر، الناز ‌حبیبی، مارال ‌بنی‌آدم، پژمان ‌جمشیدی و علی ‌سرابی به عنوان بازیگران این اثر نمایشی در تالار وحدت به مدت زمان ۱۰۰ دقیقه از ساعت ۱۸:۳۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

علی سرابی پیش از این در سال ۹۶ نمایش آن سوی آینه را در تئاتر شهرزاد اجرا کرد که با استقبال تماشاگران رو به رو شد و یکی از پر مخاطب‌ترین نمایش‌های آن سال بود. بر همین اساس برای دومین بار از ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۱ وی این اثر را در تالار وحدت به صحنه برد.

آن سوی آینه نوشته فلوریان زلر، نمایشنامه‌نویس شناخته‌شده فرانسوی و به عنوان یک کمدی فرانسوی به صحنه می‌رود و داستان آن درباره روابط دو زوج است که با بحران رو به رو شده‌اند.

میزبانی اهورا از مجلس گردن گیری و گِره گاه

نمایش مجلس گردن گیری به نویسندگی مهدی ‌ملکی و کارگردانی نیما ‌ثبوتی در تماشاخانه ‌اهورا به مدت زمان ۶۰ دقیقه، ساعت ۱۹ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش گِره گاه به نویسندگی مسعود ‌ترابی و کارگردانی پیمان ‌چراغی با مدت زمان ۷۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱ در تماشاخانه ‌اهورا ‌به صحنه می‌رود.

تماشاخانه سپند با شاهکار ساراماگو و نورمن تا زنی در دو چهره، دیدار اتفاقی و متابخانه اسرارآمیز

نمایش کوری با نگاه و اقتباس از رمان جاودان «کوری» به قلم نویسنده شهیر آن ژوره ساراماگو به نویسندگی، طراحی و کارگردانی حمیدرضا ‌خسروی ‌لرگانی در سالن شماره ۲ پردیس ‌سپند به مدت زمان ۶۰ دقیقه از ساعت ۱۹ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش زنی در دو چهره بر اساس نمایشنامه‌ای از میگل میورا نویسنده شهیر اسپانیایی به نویسندگی و کارگردانی پندار ‌اکبری در سالن شماره ۱ پردیس ‌سپند به مدت زمان ۷۵ دقیقه از ساعت ۲۱ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش شب بخیر، مادر به نویسندگی مارشا ‌نورمن، ترجمه حمید ‌احیا و کارگردانی احسان ‌حسین‌خانی با مدت زمان ۹۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱:۱۵ در سالن شماره ۲ پردیس ‌سپند ‌به صحنه می‌رود.

نمایش دیدار کاملا اتفاقی به نویسندگی، طراحی و کارگردانی فاطیما سرلک در سالن شماره ۱ پردیس سپند به مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش کودک و شاد کتابخانه اسرار آمیز به کارگردانی سینا ‌نورایی در سالن شماره ۱ پردیس ‌سپند به مدت زمان ۴۰ دقیقه از ساعت ۱۶ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش «کتابخانه اسرار آمیز»؛ داستان پیرمرد قصه‌گویی است که بعد از مدت‌ها به کتابخانه‌اش سر می‌زند. به سراغ هر کدام از کتاب‌هایش که می‌رود شخصیت‌های هر کتاب زنده می‌شوند و ...

مکبث و تاکسیدرمی؛ مهمانان تالار مولوی

مکبث مرز خواب و بیداری را گم کرده. ترس ها، تردیدها، رویاها و کابوس ها هجوم آورده اند. و این در لحظه ای است که مکبث بر بالین دانکن ایستاده

نمایش مکبث با برداشتی آزاد از نمایشنامه مکبث به قلم ویلیام شکسپیر به نویسندگی سارا سمیع‌زاده با طراحی و کارگردانی علی ‌کوزه‌گر در سالن اصلی تالار ‌مولوی به مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

در خلاصه این اثر نمایشی آمده: مکبث مرز خواب و بیداری را گم کرده. ترس ها، تردیدها، رویاها و کابوس ها هجوم آورده اند. و این در لحظه ای است که مکبث بر بالین دانکن ایستاده...

نمایش تاکسیدرمی به نویسندگی رسول حق‌جو و کارگردانی مجتبی رستمی‌فر در سالن اصلی تالار ‌مولوی به مدت زمان ۹۰ دقیقه از ساعت ۱۸ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش تاکسیدرمی در چهلمین جشنواره ‌بین‌الملللی تئاتر فجر در رشته‌های نویسندگی؛ بازیگری مرد؛ طراحی صحنه و طراحی لباس کاندید دریافت بخش برگزیده بود

آغوش باز دیوار چهارم به روی هیولای چوبی و چه کسی از ویرجینیا وولف می‌ترسد؟

نمایش هیولای چوبی به نویسندگی نسترن نعمتی و کارگردانی حامد شایسته در مجموعه ‌تئاتر ‌دیوار ‌چهارم به مدت زمان ۷۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش چه کسی از ویرجینیا وولف می‌ترسد؟ به نویسندگی ادوارد ‌آلبی و کارگردانی سیدحمیدرضا حسینی در مجموعه ‌تئاتر ‌دیوار ‌چهارم به مدت زمان ۸۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به استقبال مخاطبان می‌رود.

درس بی‌پایان؛ «۲۲۲» و مائوزر در عمارت نوفل‌لوشاتو

نمایش درس بی‌پایان (چندپرتره‌ازآموزش‌کاسپار) به نویسندگی و دراماتورژی بهزاد آقاجمالی، طراحی و کارگردانی میلاد ‌نیک‌آبادی و تهیه‌کنندگی نوید ‌محمدزاده در عمارت ‌نوفل‌لوشاتو به مدت زمان ۹۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش «۲۲۲» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی علی شایع در عمارت ‌نوفل‌لوشاتو به مدت زمان ۷۰ دقیقه از ساعت ۱۹:۳۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش مائوزر به نویسندگی هاینر مولر، ترجمه ناصر ‌حسینی‌مهر با طراحی و کارگردانی پارسا ‌گلدار با مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸ در عمارت ‌نوفل‌لوشاتو ‌به صحنه می‌رود.

«قرار» «دختری در قطار» در حوزه هنری

نمایش قرار به نویسندگی و طراحی مهرداد ‌کوروش‌نیا با کارگردانی نبی کوروش‌نیا با مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸ در تماشاخانه مهر حوزه ‌هنری ‌به صحنه می‌رود.

از توفیقات نمایش «قرار» می‌توان به برگزیده برترین متن مسابقه نمایشنامه‌نویسی جشنواره ملی مقاومت و کاندیدای نهایی جایزه مسابقه نمایشنامه‌نویسی جشنواره بین المللی تئاتر فجر اشاره کرد.

نمایش دختری در قطار به نویسندگی رسول ‌نقوی، طراحی و کارگردانی حمیده مقدسی و بازی نگین مطفف در تماشاخانه ماه حوزه ‌هنری به مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به استقبال مخاطبان می‌رود.

روزهای شلوغ پردیس تئاتر شهرزاد با ۱۰ نمایش؛ از ایرج راد تا بهرام افشاری

نمایش چه کسی جوجه تیغی را کشت؟ به نویسندگی، طراحی و کارگردانی بهرام ‌افشاری و بازی تینو ‌صالحی، بهرام ‌افشاری در سالن شماره ۱ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد به مدت زمان ۸۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت‌های ۱۹:۴۵ و ۲۱:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش آناکارنینا به نویسندگی و کارگردانی آرش ‌عباسی در سالن شماره ۲ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد به مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸ به استقبال مخاطبان می‌رود.

داستان نمایش آناکارنینا درباره یک مجری معروف تلویزیون است که در پانصدمین برنامه‌اش مهمان ویژه‌ای دارد

نمایش بک تو بلک به نویسندگی و کارگردانی سجاد افشاریان در سالن شماره ۱ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد به مدت زمان ۷۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت‌های ۱۸ و ۱۹:۴۵ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش رافلسیا با برداشتی آزاد از نمایشنامه «پیکر زن همچون میدان نبرد در جنگ بوسنی» اثر ماتئی ویسنی‌یک به ترجمه تینوش نظم‌جو به نویسندگی مشترک آرتمیز مشایخی، مهسا حکیمی با طراحی و کارگردانی آرتمیز مشایخی در سالن شماه ۳ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد به مدت زمان ۶۰ دقیقه، ساعت ۱۹:۱۵ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش نصفه شبی به نویسندگی کامران شهلایی و کارگردانی مشترک کامران ‌شهلایی، محمد لارتی با حضور رامین ‌ناصرنصیر و مهسا ایرانیان به عنوان بازیگران این اثر نمایشی با مدت زمان ۷۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰:۳۰  در سالن شماره ۳ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد ‌به صحنه می‌رود.

نمایش در هم تنیدگی به نویسندگی و کارگردانی احسان ‌گودرزی با حضور خاطره حکیمی، احسان گودرزی به عنوان بازیگران این اثر  با مدت زمان ۷۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰ در سالن شماره ۲ پردیس تئاتر شهرزاد ‌به صحنه می‌رود.

نمایش عمارت قدیمی به نویسندگی حمیدرضا رحیمی بر اساس داستان‌هایی از ریموند کارور نویسنده و شاعر سرشناس آمریکایی با طراحی و کارگردانی سعید ‌داخ با مدت زمان ۶۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸:۱۵ در سالن شماره ۳ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد ‌به صحنه می‌رود.

نمایش در گوش سالمم زمزمه کن به نویسندگی ویلیام هنلی با بازی و کارگردانی ایرج ‌راد و سعید ‌امیرسلیمانی با مدت زمان ۷۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰:۳۰ در سالن شماره ۳ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد ‌به صحنه می‌رود.

نمایش دختر به نویسندگی، طراحی و کارگردانی حسن حسامی در سالن شماره ۳ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد به مدت زمان ۴۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸:۱۵ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش گروفالو براساس داستانی از جولیا دونالدسون و برنده ١٨ جایزه از جشنواره‌های بین‌المللی تئاتر کودک داخل وخارج کشور؛ به نویسندگی بهرام ‌جلالی‌پور با طراحی و کارگردانی آرش ‌شریف‌زاده با مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۷ در سالن شماره ۳ پردیس ‌تئاتر ‌شهرزاد ‌به صحنه می‌رود.

پدر ومادر بچه موش که از دست تنبلی او خسته شدند، برای پیداکردن گردو او را به جنگل می‌فرستند. در راه پدربزرگ به کمک بچه موش می‌آید و او با کمک تخیل خود بر حیوانات جنگل پیروز می‌شود اما در ادامه راه اتفاق بسیار عجیبی می‌افتد.

شانو با حلقه‌های زمان و یکشنبه غم‌انگیز

نمایش یکشنبه غم‌انگیز به نویسندگی و کارگردانی گروه فرهنگی هنری ‌سکویا با مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ در تماشاخانه ‌شانو ‌به صحنه می‌رود.

نمایش حلقه‌های زمان به نویسندگی و کارگردانی آروین ‌مقدمی در تماشاخانه ‌شانو به مدت زمان ۶۰ دقیقه از ساعت ۲۱ میزبان مخاطبان تئاتر است.

شاهکار اسلاومیر مرژوک در تالار حافظ

نمایش شهادت پیوتر اوهه به نویسندگی اسلاومیر ‌مروژک، ترجمه دکتر ‌محمدرضا ‌خاکی و کارگردانی غلامرضا ‌عربی در تالار حافظ به مدت زمان ۷۰ دقیقه از ساعت ۲۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

سنگلج و رسم آشنای میزبانی از نمایش‌های آئینی و سنتی؛ اینبار با نازگل

نمایش نازگل به نویسندگی سیدعلی ‌موسویان با طراحی و کارگردانی میثم یوسفی در تماشاخانه سنگلج به مدت زمان ۹۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

استقبال بزرگان نمایش کودک و نوجوان از دوستداران تئاتر در کانون پرورش فکری

نمایش کودک حادثه‌ای در شهر عروسک‌ها به نویسندگی ژوزف پِر، ترجمه زنده‌نام اردشیر کشاورزی و کارگردانی عادل ‌بزدوده با مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸ در سالن گلستان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ‌به صحنه می‌رود.

در شهر عروسک‌ها همه شادند و خوشحال. اما در این شهر کسی زندگی می‌کند که دوست ندارد زود از خواب بیدار شود و سرکار برود. او با عصبانیت و بی‌نظمی‌اش باعث برهم زدن آرامشِ مردم شهر می‌شود. کم‌کم این رفتارهای او باعث بروز اتفاق‌هایی در شهر عروسک‌ها می‌شود تا اینکه....

نمایش کودک و شاد شکلات فرنگی به نویسندگی کاظم ‌پورمهدی و کارگردانی محمدرضا ‌مالکی در سالن بوستان کانون ‌پرورش ‌فکری ‌کودکان ‌و ‌نوجوانان به مدت زمان ۶۰ دقیقه از ساعت ۱۹ میزبان مخاطبان تئاتر است.

سارا دختر ۹ ساله‌ای که با پدر بزرگ و مادربزرگش زندگی می‌کند، از طرف مدرسه‌اش در یک مسابقه شیرینی‌پزی شرکت می‌کند. او برای پختن کیک به پدربزرگ و مادربزرگش نیاز دارد ولی در ادامه داستان مشخص می‌شود که پدربزرگ و مادربزرگ سال‌هاست بر سر یک موضوع مشترک با هم اختلاف دارند و این مشارکت در پختن کیکی باعث می‌شود به یک نقطه مشترک با هم برسند، اما سارا...

پذیرایی تالار محراب از مارماهی

«مارماهی»؛ داستان زندگی دو برادر را روایت می‌کند که یکی از آن‌ها سرهنگ است و جنایت‌های زیادی را مرتکب شده، برادر دیگر هم دیوانه است

نمایش مارماهی به نویسندگی حمید قاسم‌زادگان و کارگردانی جعفر شکرپور با مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸:۳۰ در سالن استاد جمیله شیخی تالار ‌محراب ‌به صحنه می‌رود.

«مارماهی»؛ داستان زندگی دو برادر را روایت می‌کند که یکی از آن‌ها سرهنگ است و جنایت‌های زیادی را مرتکب شده، برادر دیگر هم دیوانه است. مخاطب در این اثر نمایشی به تماشای گفت‌وگوهایی جالب بین این دو برادر می‌نشیند.

میزبانی مجموعه هنری آبان از سه نمایش در سه گونه مختلف

نمایش آهنگ مرگ به نویسندگی لارش نورن، ترجمه محمد حامد و کارگردانی فاطیما ‌جودکی در مجموعه ‌خانه ‌هنر ‌آبان به مدت زمان ۷۰ دقیقه، ساعت ۱۹ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش آقا ذبیح به نویسندگی مهدی ‌ملکی و کارگردانی فهیمه ‌علی‌آبادی در مجموعه ‌خانه ‌هنر ‌آبان به مدت زمان ۵۰ دقیقه از ساعت ۲۱ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش کودک، شاد و موزیکال کلبه مادربزرگ به نویسندگی مشترک سینا ‌نورایی، علی ‌ساقی و کارگردانی علی ‌ساقی در مجموعه ‌خانه ‌هنر ‌آبان به مدت زمان ۴۰ دقیقه از ساعت ۱۷:۱۵ میزبان مخاطبان تئاتر است.

در خلاصه آشنای این اثر نمایشی می‌خوانیم: پیرزنی مهربان در یک شب بارانی میزبان حیوان های جنگل، در کلبه کوچکش می شود.

روزهای شلوغ خانه نمایش دا با پنج نمایش

نمایش بِرنابا به نویسندگی هارولد ‌پینتر، ترجمه غلامرضا صراف و کارگردانی علیرضا ‌اسدی در سالن شماره ۲ خانه ‌نمایش ‌دا به مدت زمان ۵۵ دقیقه از ساعت ۱۸:۳۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش بیا جلوتر به نویسندگی مشترک حسین ‌برفی‌نژاد و سجاد باقری با کارگردانی سجاد باقری در سالن شماره ۱ خانه ‌نمایش ‌دا به مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش داستان سفر درخت توت تنهای خونه مادری بعد از یک دوره افسردگی کوتاه به نویسندگی و کارگردانی کوروش ‌کلانتری در سالن شماره ۲ خانه ‌نمایش ‌دا به مدت زمان ۴۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش پرسه در تاریکی به نویسندگی مشترک ارمغان ‌سروی، نرگس ‌کامروا، فرید ‌عبدل‌پور، سعادت قاضی‌پور با طراحی و کارگردانی سیامک ‌صفری در سالن شماره ۱ خانه ‌نمایش ‌دا به مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش «پرسه در تاریکی» برداشتی آزاد از سه نمایشنامه «سوءتفاهم» اثر آلبر کامو، «خرده جنایت‌های زن و شوهری» به قلم اریک امانوئل اشمیت و «اتاق ورونیکا» نوشته آیرا لوین است.

نمایش نیمه سوز تابستان بر اساس نمایشنامه درخشان و ماندگار «بچه تابستان» نوشته زنده‌نام حسن حامد به نویسندگی سیدعلی ‌بروهان و کارگردانی محمدحسین ‌خدمت‌پرست در سالن شماره ۲ خانه ‌نمایش ‌دا به مدت زمان ۳۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

آدم و حوا؛ قاره هفتم؛ تازه وارد و سنگ؛کاعذ، قیچی مهمانان عمارت سیمرغ

نمایش «سنگ؛ کاغذ؛ قیچی» هر چند در نام خود یادآور بازی خاطره‌انگیز و شیرین دهه‌های به دور از تکنولوژی و بازی‌های رایانه‌ای را در ذهن متبادر می‌کند اما در خلاصه داستان آن برخلاف آن حس شیرین خاطره‌وارش آمده: «برنده این بازی حکمش اعدامه!»

نمایش قاره هفتم به نویسندگی مشترک احسان نگهبان، میلاد ظهوریان با طراحی و کارگردانی احسان نگهبان با مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها ساعت ۱۹ در سالن شماره ۱ عمارت ‌سیمرغ ‌به صحنه می‌رود.

نمایش آدم و حوا به نویسندگی و کارگردانی ویدا لقمانی با مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۱ در سالن شماره ۱ عمارت ‌سیمرغ ‌به صحنه می‌رود.

نمایش تازه وارد به نویسندگی کیانوش ‌جواداسلامی و کارگردانی یاسمین ‌خالصی در سالن شماره ۲ عمارت ‌سیمرغ به مدت زمان ۴۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش سنگ؛ کاغذ؛ قیچی به نویسندگی و کارگردانی نویسندگی و کارگردانی نیما ‌طیبی در سالن شماره ۲ عمارت ‌سیمرغ به مدت زمان ۶۵ دقیقه از ساعت ۲۰:۴۵ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش «سنگ؛ کاغذ؛ قیچی» هر چند در نام خود یادآور بازی خاطره‌انگیز و شیرین دهه‌های به دور از تکنولوژی و بازی‌های رایانه‌ای را در ذهن متبادر می‌کند اما در خلاصه داستان آن برخلاف آن حس شیرین خاطره‌وارش آمده: «برنده این بازی حکمش اعدامه!»

روایتی ناب از حضرت معصومه(س) در فرهنگسرای نیاوران

نمایش دختری از تبار آفتاب به نویسندگی حدیقه حیدری و کارگردانی مسترک حدیقه حیدری، زهرا قهرمانی در سالن خلیج فارس فرهنگسرای ‌نیاوران به مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۶ به استقبال مخاطبان می‌رود.

نمایش دختری از تبار آفتاب؛ با بیان بخشی از سیره و زندگینامه حضرت معصومه(س)؛ نگاهی شاعرانه و هنری به مقام و جایگاه آن حضرت و همچین پرداختن به مسائل و مشکلات روز جامعه پیرامون ارزش دختران و نگاه ابزاری به آنها، سعی در ایفای نقشی موثر و تربیتی در خانواده ها به خصوص دختران عزیز سرزمین‌مان دارد.

گردش «مینا و یوز» در پردیس تئاتر تهران

نمایش تعاملی کودک و نوجوان «مینا و یوز» به نویسندگی نویسندگی و کارگردانی بابک ‌صفی‌خانی با مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ در سالن داوود رشیدی پردیس ‌تئاتر ‌تهران ‌به صحنه می‌رود.

شکارچی بدجنس به دنبال یوزپلنگی می‌گردد تا او را شکار کند. مینا، که دوستدار طبیعت است، زمانی که برای جمع‌آوری زباله و نایلون به جنگل رفته با یوزپلنگ (نازی) دوست می‌شود. روزی شکارچی با راهنمایی جادوگر بدنجس، به خانه مینا می‌رود و عطر مینا را به خود می‌زند و یوز را به دام می‌اندازد.

مینا از راه می‌رسد ولی به تنهایی نمی‌تواند شکارچی را شکست دهد، از این رو از بچه‌ها (تماشاگران) کمک می‌خواهد. بچه ها به صحنه می‌آیند و شکارچی را محاصره می‌کنند و یوزپلنگ (نازی) را نجات می‌دهند.

بنیاد بیدل دهلوی پذیرای پایان هر فصل پرونده باز است و لوترک

نمایش پایان هر فصل، پرونده باز است به نویسندگی و کارگردانی عسل گلباز در در تماشاخانه ‌سیمرغ ‌بنیاد ‌بیدل ‌دهلوی به مدت زمان ۴۰ دقیقه، ساعت ۲۰:۳۰ میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش لوترِک به نویسندگی مشترک خسرو ‌بامداد، حامد ‌شیخی با کارگردانی حامد ‌شیخی با مدت زمان ۴۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ در تماشاخانه ‌سیمرغ ‌بنیاد ‌بیدل ‌دهلوی ‌به صحنه می‌رود.

افتتاح پردیس باغ کتاب با شاهکار چخوف

نمایش باغ بر اساس روایتی از نمایشنامه «باغ آلبالو» اثر آنتوان چخوف با ترجمه سروژ استپانیان به طراحی و کارگردانی محمدحسن ‌معجونی با مدت زمان ۱۱۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۲۰:۳۰، همزمان با افتتاح پردیش کرهای باغ ‌کتاب به عنوان خستین نمایش این مجموعه تئاتری ‌به صحنه می‌رود.

سفر برفی ارسباران

نمایش کودک سفربرفی به نویسندگی فرهاد اسماعیلی و کارگردانی مشترک کبری مالمیر، فرهاد اسماعیلی با مدت زمان ۵۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ در سالن استاد ذوالفقاری فرهنگسرای ‌ارسباران ‌به صحنه می‌رود.

در خلاصه این اثر نمایشی آمده است: نخستین برف زمستانی باریده و گلوله های برفی در کوچه ها مشغول بازی با کودکانند. خانواده «پارو» تولد «پاروچه» را جشن گرفته اند و تمام کوچه ها را پارو می کنند.

کاشف گیج در مسیر فرهنگسرای فردوس

نمایش شاد و مفرح کاشف گیج با گروه هدف مخاطبان کودک و نوجوان، به نویسندگی الهه دهقان‌پیشه و کارگردانی میلاد رمضانی (ورجاوند) در فرهنگسرای فردوس به مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹ به استقبال مخاطبان می‌رود.

در خلاصه این اثر نمایشی می‌خوانیم: کریستف کلمب تصمیم گرفت برای فهمیدن گرد بودن کره زمین از سمت غرب به هندوستان سفر کند. او ایده خود را با پادشاه اسپانیا در میان گذاشت و پادشاه به شرط آوردن طلا و جواهرات قبول کرد که به اوکمک کند. کریستف کلمب با همراهان خود سفر را آغاز کرد اما…

حضور قدرتمند آشا محرابی با بچه‌های تکِ استریت کارلو در تالار هنر

نمایش شاد و مفرح بچه‌های تکِ استریت کارلو برای گروه هدف مخاطبان کودک و نوجوان، به نویسندگی نویسندگی مریم تاجیک و کارگردانی آشا ‌محرابی در تالار هنر به مدت زمان ۶۰ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۹:۳۰ به استقبال مخاطبان می‌رود.

در خلاصه این اثر نمایشی آمده است: بچه‌های تک استریت کارلو سال‌ها در اسارت شخصی به نام فاگین زندگی می‌کنند. روزی جیکوب، بزرگتر و امید بخش این گروه تصمیم بزرگی می‌گیرد....

لذت حضور یک روز در جنگل در خانه موزه انتظامی

نمایش شاد و مفرح یک روز در جنگل برای گروه هدف مخاطبان کودک و نوجوان، به نویسندگی و کارگردانی پویا ‌شش‌پَری در خانه موزه استاد عزت‌الله انتظامی به مدت زمان ۴۵ دقیقه همه روزه به جز شنبه‌ها، ساعت ۱۸ به استقبال مخاطبان می‌رود.

برچسب‌ها