قشم - ایرنا - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رفع مشکلات موجود در حوزه بهداشت و سلامت ساکنان سرزمین آب و آفتاب را از مهمترین اولویت های این سازمان برای ارتقا کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در این جزیره عنوان کرد.

به گزارش ایرنا از اعلام روز شنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، «افشار فتح الهی» در جلسه ای مشترک با دکتر «علیرضا زالی» رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی بر لزوم ارتقا کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در جزیره قشم تاکید کرد.

وی توضیح داد: سلامت ساکنان و گردشگران در جزیره قشم و ایجاد امنیت روانی، تاثیر مستقیمی بر توسعه فعالیت های اقتصادی، سرمایه گذاری و معرفی این جزیره به عنوان یک منطقه گردشگری ایمن دارد.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ضرورت بهینه سازی و ارتقای تجهیزات و توسعه سرانه درمانی جزیره را با هدف رفع مشکلات موجود در حوزه های بهداشتی و سلامت ساکنان جزیره از دیگر موارد مورد نیاز ارتقا کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در نگین خلیج فارس عنوان کرد.

دکتر علیرضا زالی، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی نیز در این جلسه با استقبال از نکات مطرح شده از سوی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، از برنامه ریزی برای ارایه خدمات مناسب و ارتقا کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در جزیره قشم استقبال کرد.

همچنین ظرفیت های موجود در قشم برای همکاری با وزارت بهداشت با هدف تبدیل این جزیره به مقصدی برای گردشگری درمانی و پزشکی در داخل و خارج موضوع دیگری بود که در این جلسه مطرح شد.

این جلسه مشترک با حضور «سعید محمد» مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور برگزار شد.

به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیک‌ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌رسانی به کشتی‌های عبوری از آبراهه بین‌المللی و پارک‌های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌شود.

این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌های این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌های انرژی است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.