جلال زهرایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استفاده از ظرفیتها و اماکن موجود فعلی مانندحسینیهها و مدارس میتواند محل مناسبی برای آموزش این رشته ورزشی و ترویج آن باشد و نیاز چندانی به احداث زیرساختهای جدید نیست.
وی با بیان اینکه اصفهان به لحاظ سختافزاری این ورزش، بیشترین آمار زورخانه را در کشور دارد، اظهارداشت: حدود ۱۳۶ زورخانه در استان فعالیت میکنند و میتوان مناطق کم برخوردار را با همکاری شهرداری و شوراهای شهر به کانون ترویج این رشته تبدیل کرد.
رییس هیات ورزش پهلوانی و زورخانهای اصفهان اضافه کرد: افزایش رویآوری به این ورزش نشان دهنده فعالیت در ترویج و جذب جوانان به این ورزش باستانی است که آکادمیها نیز در زمینه مورد اشاره نقش پررنگی دارند.
زهرایی افزود: برای نشان دادن استقبال جوانان، در یکی از پایگاههای ورزشی باستانی اصفهان واقع در شهدای دهنو حدود هزار نفر جوان و نوجوان مشغول به ورزش هستند و در منطقه محمودآباد و گز و برخوار حدود سه هزار نفر شرکت کننده وجود دارد.
وی با اشاره به اهمیت مشارکت دیگر بخشها برای تشویق همگانی به ورزش گفت: در این راستا تفاهمنامهای با آموزش و پرورش منعقد شده است تا در زمان تعطیلی از آنها برای آموزش رشته استفاده شود، البته این امر به مساعدت نیکوکاران برای خرید وسایل و تجهیزات وابسته است.
رییس هیات ورزش پهلوانی و زورخانهای اصفهان با بیان اینکه ورزش و فرهنگ پهلوانی اگر به صورت خانوادگی باشد تاثیر و جذب بیشتری هم خواهد داشت، تصریح کرد: چنین ورزش و سنتی باید به داخل خانوادهها ورود پیدا کند زیرا قدرت سرگرمی هم دارد و تنها ورزشی است که با موسیقی سنتی و اصیل همراه است.
زهرایی درباره فعالیت این هیات در نمایشگاه تخصصی ورزش در محل دائمی نمایشگاه بین المللی اصفهان گفت: قصد داریم بطور ویژه در آن رویداد به معرفی ورزش باستانی و فرهنگ پهلوانی بپردازیم و بیشک تاثیر مثبتی برای مخاطبان خواهد داشت.
نمایشگاه تخصصی ورزش ۹ تا ۱۲ خرداد متشکل ۱۵۰ غرفه در فضایی به مساحت بیش از چهار هزار مترمربع در محل نمایشگاههای بین المللی اصفهان برگزار میشود.
استان اصفهان ۲۸ شهرستان و افزون بر پنج میلیون نفر جمعیت دارد و حدود ۳۷۵ هزار ورزشکار سازمان یافته و یک هزار و ۷۰۰ باشگاه در این استان فعالیت میکنند.