به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره «قرآن و عترت دانشگاهیان» با یادآوری مصادف شدن شهادت امام صادق(ع) با این مراسم اظهار داشت: در آموزههای دین قرآن و عترت، دو راهنمای نجات بشر هستند و این راهنمایی ها از ما جامعیت در دینداری را خواسته اند.
وی افزود: تا جایی که از آخرین توصیههای امام صادق(ع) به شیعیان این بود که فرمودند شفاعت ما به کسی که نماز را سبک بشمارد نخواهد رسید و در توجه دادن به نظام اجتماعی اسلام، تن دادن به حکومت و قضاوت ظالمان را در حد شرک به خداوند شمردهاند.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در ادامه ضمن تاکید بر لزوم پیوند میان عبادات با ایجاد زمینه برای تعالی جامعه افزود: همگی باید توجه کنیم که نظام قرآن و روایت، جامعیتی دارد که موجب میشود هرگونه توجه صرف به مسائل عبادی هنگامی که بدون دغدغه جامعه اسلامی و رشد تعالی آن باشد، ناقص محسوب شود.
رستمی یادآور شد: به همین دلیل است که قرآن نیز در سوره فتح آیه ۲۹ یاران پیامبر را در بعد اجتماعی سختگیران به کافران و دشمنان اسلام و مهربان در میان خود توصیف میکند و در بعد فردی آنان را اهل عبادت و خضوع و خشوع در برابر خدا میداند. قرآنیان باید مراقب بوده تا در کنار مسایل عبادی، دغدغه جامعه و همنوعان خود را نیز داشته باشند.
حجت الاسلام رستمی تشریح کرد: اهل قرآن باید آموزههای قرآن را در خود متجلی و عطر قرآن باید جامعه را معطر کند، اگر در محیطی هستید و نتوانستهایم با به کارگیری اثر قرآن محیط را روشن کنیم باید تأمل کرده تا ببینیم مشکل کجاست؟ امروز بزرگترین و پراستقبال ترین مجموعه فعالیتها و جشنواره های دانشجویی، فعالیتهای قرآنی است؛ این دانشجویان باید محیط پیرامون خود را نورانی کنند و اگر غیر از این بود یعنی کم کاری کردیم.
وی به تلاش دشمن برای ارائه تصویری وارونه، نادرست و دروغین و روایت غلط از جامعه ایرانی پرداخت و اظهار داشت: نهضت تبیین و جهاد تبیین مأموریت کنونی ما است و در این راستا باید خالصانه و با تمام توان و معطوف به رصد حرکت دشمن مبارزه کرد لذا باید در میدان عملیات ارائه تصویری درست از جامعهمان و و آگاهی بخشی برای مردم حضور فعال داشته باشیم و در این میان هر فردی به اندازه خودش سهمش را ایفا کند.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ضمن تقدیر از تمامی عوامل اجرایی آیین سی و ششمین جشنواره «قرآن و عترت دانشگاهیان» و برگزیدگان تاکید کرد:باید تلاش کنیم که در مأنوس شدن با قرآن، تطهیر وجودی پیدا کنیم، چرا که فرد صالح، شایستگی مصلح بودن را دارد؛ حال که خداوند متعال به شما عنایت قرآنی داشته وظیفه بزرگی نسبت به محیط خود دارید.