غلامحسین خانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : از این تعداد، سه هزار و ۸۵۶ متقاضی برای دریافت تسهیلات با بانک های عامل قرارداد امضا کرده و وارد عملیات اجرایی ساخت شده اند.
وی ادامه داد: در زمان حاضر حدود ۴۰ درصد سهمیه تسهیلات مالی مسکن روستایی استان اصفهان به بانک های عامل معرفی شده و قرار داد آنها امضا شده است.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان اظهار داشت: سهمیه سالانه احداث مسکن روستایی اصفهان ۱۰ هزار واحد است که تا کنون هشت هزار و ۹۰۰ واحد آن به این استان ابلاغ شده است.
وی خاطرنشان کرد:برای نوسازی هر خانه فرسوده روستایی، ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت با کارمزد پنج درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله به متقاضی ارائه می شود.
خانی تصریح کرد: افزایش سقف تسهیلات از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان بعنوان عاملی بازدارنده در پیشرفت انعقاد قرارداد های جدید شده است.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر تسهیلات بهسازی و نوسازی واحدهای مسکونی در روستاها ۱۰۰ میلیون تومان است، تاکید کرد: از متقاضیان می خواهیم نسبت به دریافت این وام و شروع کار اقدام کنند و در صورت افزایش سقف تسهیلات مازاد آن به آنها پرداخت خواهد شد.
مدیرکل بنیاد مسکن اصفهان افزود : اهالی روستاهای استان اصفهان که به عنوان خانه اولی شناخته میشوند و روستای محل زندگی آنها دارای دهیاری و جمعیت ۲۰ خانوار و بالاتر باشند، میتوانند در طرح نهضت ملی مسکن نامنویسی کنند.
وی یادآور شد: فراهم کردن زیرساختهای لازم مانند فاضلاب روستایی، آب آشامیدنی، برق و گاز هم در کنار ساخت خانه های روستایی در طرح نهضت ملی مسکن، اجتناب ناپذیر است و دستگاههای خدمات رسان در شورای مسکن استان تعهد کردند که نسبت به فراهم کردن این زیرساخت ها اقدام کنند.
جهش تولید مسکن طرح دولت سیزدهم برای خانه دار کردن مردم است که در آن سهم استان اصفهان ساخت ۳۰۰ هزار واحد در چهار سال اعلام شده است.
استان افزون بر پنج میلیون نفری اصفهان دارای ۱۱۰ شهر و یکهزار و ۹۳۴ روستا و آبادی با جمعیت نزدیک به ۶۰۰ هزار نفر است.
نزدیک به ۹۰۰ روستای استان اصفهان نیز بیش از ۲۰ خانوار دارد.