یاسوج- ایرنا- استاندار کهگیلویه و بویراحمد از توجه جدی دولت به تقویت زیرساخت های ارتباطی در مناطق روستایی و عشایری به عنوان کانون های اقتصاد مقاومتی دارد .

به گزارش ایرنا ، سید علی احمد زاده شامگاه یکشنبه در خاتمه بازدید خود از منطقه محروم جلاله شهرستان دنا به رسانه ها گفت: وقتی شنیدم مردم جلاله زندگی سختی دارند تصمیم گرفتم به این منطقه سفر کنم و خودم از نزدیک شرایط و مشکلات مردم را ببینم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکلات جاده روستایی این منطقه و عدم دسترسی مردم به شهر به خصوص در فصل زمستان افزود: جاده در طول سال چند ماهی قطع می‌شود و اگر فردی بیمار شود یا خانمی بخواهد وضع حمل کند جانش به خطر می‌افتد.

 وی با بیان اینکه خدمت به مردم شرافتمند جلاله مایه افتخار مسئولان است گفت: قول می‌دهیم در اولین فرصت به این جاده اعتبار اختصاص دهیم و تا آخرین روستا در این منطقه باید از جاده دسترسی مناسب بهره‌مند شوند.

 احمدزاده عنوان کرد: مردم از برخی خدمات عمومی بی‌بهره و کم بهره هستند و عشایر منطقه در تامین آب آشامیدنی مشکلاتی دارند.

وی بیان کرد: برای خدمات‌رسانی بهتر به عشایر، ۱۵ دستگاه تانکر کار آبرسانی به عشایر خصوصا منطقه جلاله را انجام می‌دهند که در همین خصوص چهار هزار کیلومتر جاده دسترسی عشایری به وسیله گریدر بازگشایی شده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه روستا از نعمت برق برخوردار است، گفت: در  بازدید از روستا وضعیت آب آشامیدنی را مورد بازدید و تصمیم‌گیری می‌کنیم.

احمدزاده در خصوص عدم دسترسی مردم به شبکه تلویزیونی گفت: ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار صدا و سیمای مرکز استان قرار می‌دهیم تا همه مناطق کهگیلویه و بویراحمد از پوشش تلویزیونی برخوردار شوند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مشکل عدم آنتن‌دهی موبایل و اینترنت در منطقه اشاره و عنوان کرد: هزینه فیبرنوری بالا است نمی‌توانیم بگویم همه استان را پوشش دهیم اما شبکه مخابراتی باید تقویت شود.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد به مطالبه گازرسانی مردم این منطقه هم اشاره و خاطرنشان کرد: شبکه گاز به منطقه رسیده لذا باید همه روستاها از نعمت گاز بهره‌مند شوند.