محمدحسن نامی دوشنبه در هشتمین روز از حادثه ریزش برج متروپل آبادان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:هرچند تاکنون دلایل زیادی در خصوص ریزش ساختمان متروپل مطرح شده است ولی آنچه مسلم و قطعی است فقدان استحکام لازم سازه های اصلی با توجه به حجم و سنگینی ساختمان ۱۱ طبقه متروپل است.
وی گفت: بررسی علل ریزش ساختمان متروپل توسط برخی دستگاههای مختلف از جمله نهاد ریاست جمهوری نیز انجام می شود تا به قطعیت برسیم.
وی گفت:بعد از پایان عملیات آواربرداری ، کار بررسی علل و عوامل ریزش ساختمان متروپل شروع خواهد شد و به طور قطع با کسانی که به هر عنوان در ساخت و ساز این ساختمان به نحوی مشارکت داشته اند و قصور آنان محرز شده باشد برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
نامی گفت: در این خصوص دستگاه قضایی ورود خواهد کرد.
آواربرداری وارد مرحله تازه ای شده است
رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: عملیات آواربرداری هم اکنون وارد مرحله تازه و حساسی شده است به همین دلیل کار با ظرافت و حساسیت بالایی در حال انجام است.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: عملیات آواربرداری با کندی ولی با دقت انجام می شود تا امکان دسترسی به اجساد احتمالی فراهم شود.
وی با رد مقایسه حادثه ساختمان پلاسکو تهران با متروپل آبادان گفت: دلایل ریزش این ۲ ساختمان و حساسیت های آن کاملا" با هم متفاوت هستند وبه هیچ وجه نباید نگاه یکسان به این ۲ حادثه داشت.
نامی افزود: ساختمان پلاسکو تهران به یکباره فرو ریخت در حالی که ساختمان متروپل بخشی از آن فرو ریخته و بخش دیگر ساختمان ناایمن است و امکان ریزش آن وجود دارد از این رو آواربرداری به گونه ای صورت می گیرد تا سازه باقی مانده دچار ریزش نشود.
وی گفت: همه کسانی که از نزدیک عملیات آواربرداری را مشاهده می کنند از دلایل کندی کار قانع میشوند ولی برخی از دور قضاوت کرده و از کندی عملیات آواربرداری انتقاد می کنند که این درست نیست.
به گزارش ایرنا بخشی از ساختمان ۱۱طبقه متروپل آبادان ساعت ۱۲.۴۰ روز دوشنبه دوم خرداد دچار ریزش شد.
تاکنون ۲۹ جسد از زیرآوار این ساختمان بیرون کشیده شده و ۳۷ نفر نیز مصدوم شدند.
بر اساس مشاهدات میدانی خبرنگار ایرنا اواخر وقت یکشنبه شب نیز چند جسد دیگر از زیرآوار این ساختمان بیرون کشیده شده است ولی هنوز مسئولان در این خصوص اظهار نظر قطعی نکرده اند.