گناوه - ایرنا - فرماندار گناوه گفت: اداره آب و فاضلاب این شهرستان بازسازی نقاطی از خطوط شبکه آبرسانی که نیاز به نوسازی دارند را در اولویت قرار دهد و پس از بررسی و برآورد بودجه آنها را به فرمانداری اعلام کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدتقی صفری روز دوشنبه در جلسه کارگروه مدیریت و جلوگیری از تنش آبی گناوه  افزود: مصرف میزان آب واحدهای صنعتی نیروگاه سیکل ترکیبی مپنا، کشتارگاه و پرورش میگوی مستقر در این شهرستان بررسی و در نامه‌ای رسمی از فرمانداری به آنها اعلام شود با تعهدات و تعیین بازه زمانی نیازشان را تامین کنند.

وی اظهارداشت: شهرداری‌های گناوه و بندرریگ جداسازی آب شرب را از  فضای سبز تفکیک کنند و در برنامه های اصلی خود قرار دهند.

صفری گفت: واحدهای مرغداری و دامداری متکی به آب شبکه نباشند و باید از طرق دیگر نسبت به تامین نیاز مصرفی خود اقدام کنند و در این زمینه اداره آب و فاضلاب و جهادکشاورزی تدبیر و مدیریت داشته باشد.

فرماندارگناوه افزود: باتوجه به وضعیت خشکسالی و دغدغه تامین آب در فصل تابستان منطقه، در این زمان به هیچ وجه آب به خانه باغ‌های شهری داده نشود و اگر چنانچه مشاهده شد از طریق قانونی اقدام شود.

وی بیان کرد:  صاحبان خانه باغ‌ها  برای احداث واحدهای خود هزینه های زیادی کردند و برای تامین آب از طریق دیگر نظیر نصب دستگاه‌های آب شیرین کن از دریا  اقدام کنند.

صفری گفت: اصلاح مسیر خطوط انتقال آب بندرریگ به گناوه که قرار بود انجام شود ازطریق اداره آب و فاضلاب شهرستان پیگیری و هرچه زودتر عملیاتی شود.

فرماندارگناوه ادامه داد: بخشدار ریگ در بحث آب موردنیاز اراضی و ساکنان حله پیگیری و تعیین و تکلیف کند.

وی اظهارداشت: برطرف کردن مشکل کمبود آب روستاهای بهمنیاری شرقی و غربی در اولویت اداره مربوطه قرار گیرد و افزوده شدن آب ورودی شهرهای گناوه و ریگ از مدیریت آب و فاضلاب استان بوشهر درخواست شود.

صفری بیان کرد: باتوجه به مشکلی که در روند احداث آب شیرین کن توسط بخش خصوصی بوجود آمده، هرچه زودتر برطرف تا در هفته دولت راه اندازی شود.

فرماندار گناوه از مردم این شهرستان خواست باتوجه به وضعیت خشکسالی و فصل تابستان پیش رو در مصرف بهینه آب مدیریت کنند تا با مشکلی مواجه نشوند.

شهرستان گناوه با ۱۰۵ هزارنفر جمعیت در شمال استان بوشهر قرار دارد و آب شرب آشامیدنی این منطقه گرمسیری به علت کمبود و محدودیت منابع آبی از طریق خط کوثر در حوزه استان کهگیلویه و بویراحمد تامین می‌شود.