ورامین- ایرنا- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: مقاومت و بیداری اسلامی محصول قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم دشت ورامین است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام سیدمحسن محمودی روز دوشنبه در همایش امتداد مقاومت که به منظور تبیین ابعاد مختلف قیام خونین ۱۵ خرداد در سالن همایش‌های شهرداری ورامین برگزار شد، اظهار داشت: نام دشت ورامین یادآور حماسه بزرگ و تاریخی قیام خونین کفن پوشان در ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ است، قیامی که در مسیر دفاع از حریم ولایت و مرجعیت شیعه شکل گرفت و محصول آن در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ با پیروزی انقلاب اسلامی به ثمر نشست.
وی اظهار داشت: کفن پوشان دشت ورامین در ۱۵ خرداد سال ۴۲ با دست خالی و پای پیاده برای حمایت از امام راحل راهی تهران شدند، مسیری که امروز الهام بخش جبهه مقاومت و بیداری اسلامی شده و خون پاک و مطهر شهدای مظلوم این قیام، راه را برای مقابله با ظلم و استکبار روشن ساخت و جهان اسلام را برای مقابله با زیاده‌خواهای‌های دشمنان اسلام بسیج کرد.
امام جمعه موقت ورامین تصریح کرد: روز بزرگ و حماسه تاریخی کفن‌پوشان دشت ورامین در ۱۵ خرداد باید تا همیشه تاریخ زنده بماند و ابعاد مختلف آن برای نسل جوان با استفاده از خاطرات شاهدان عینی این واقعه تاریخی بازگو شود تا اوج عزت و اقتدار قیام کنندگان این روز، برای همگان مشخص شود.
محمودی تأکید کرد: برنامه‌های گرامیداشت ۱۵ خرداد باید با محور مردم شکل گرفته و برگزار شود و قطعا شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از فعالیت‌هایی که در راستای گرامیداشت این ایام برگزار شود، استقبال کرده و با اجرای آن همراهی می‌کند.
وی گفت: دشت ورامین همواره دیار شهیدپروری است، حرکتی که کفن‌پوشان در ۱۵ خرداد سال ۴۲ آغاز کردند امروز به مدال افتخاری برای شهدای مدافع حرم تبدیل شده و مردم این دیار با تقدیم ده‌ها شهید مقابله با گروه‌های تروریستی تکفیری داعشی، بار دیگر دین خود را به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا کردند.
به گزارش ایرنا، در قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، مردم شهرستان‌های ورامین و پیشوا با اطلاع از دستگیری امام راحل پای پیاده و کفن پوش به سمت تهران به حرکت در آمدند در این مسیر هفت تن از جوانان این دیار به نام‌های سیدمرتضی طباطبایی، حسن خانی، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی در پل تاریخی باقرآباد به دست نیروهای رژیم شاهنشاهی به شهادت رسیدند.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.