دکتر محمد هادی ایمانیه روز سه شنبه در بازدید از شرکت فاتح صنعت کیمیا افزود: سرمایه گذاران باید درآمدهای واحد تولیدی خود را صرف سرمایهگذاری جدید کنند و در این صورت است که شکوفایی در اشتغال محقق خواهد شد.ارتباط صنعت و دانشگاه لازمه زندگی بشر امروزی است و هر صنعت و واحد تولیدی برای فعالیت حرفهای و توسعه همه جانبه باید با مراکز علمی و دانشگاه ها در ارتباط باشد.
او اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های عظیم فارس و گستردگی این استان، ضرورت دارد که سرمایهگذاری در حوزه معدن و اکتشافات افزایش یابد.
لزوم حمایت از فعالیت های دانش بنیان
بر اساس گزارش دیگری از پایگاه اطلاع رسانی استانداری، استاندار فارس در جلسه با فعالان حوزه دانش بنیان استان، بر افزایش کمی و کیفی فعالیت های دانش بنیان و حمایت از هر نوع فعالیت دانشبنیان که منجر به تولید و اشتغال شود تاکید کرد.
ایمانیه افزود: هر اشتغالی که منجر به فعالیت دانش بنیان شود قابل حمایت است چرا که بحث تولید دانشبنیان و اشتغال دانشبنیان مورد تاکید است.
وی با اشاره به تشکیل قرارگاه سامان بخشی فعالیتهای دانش بنیان ادامه داد: چگونگی افزایش کمی و کیفی فعالیت شرکتهای دانشبنیان بر عهده یک کمیته هفت نفره گذاشته میشود که هر هفته جلسهای خواهند داشت و پیشنهادات عملیاتی خود را با استاندار ارائه خواهند کرد.
استاندار فارس بر لزوم کشف استعدادها، توانمندیها و حمایت از آنها تاکید کرد و افزود: کشف توانمندی افرادی که در حوزه دانشبنیان فعالیت میکنند اهمیت ویژهای دارد ضمن اینکه باید حمایت لازم از آنها صورت گیرد.
ایمانیه، توجه به دغدغههای موجود درباره زیرساختهای فیزیکی را نیز مهم دانست و گفت: کمیته مذکور پس از بررسیهای لازم، پیشنهادها را جهت تامین زیرساختهای فیزیکی به همراه روشهای حمایت مالی ارائه کند تا اقدامات لازم صورت گیرد.
استاندار فارس افزود: اعطای تسهیلات کم بهره متناسب با ضوابط به شرکتهای دانشبنیان از محل سپرده واحدهای صنعتی بزرگ استان در بانکها که از دریافت سود صرفنظر کردهاند امکان استفاده از این فرصت را برای شرکتها فراهم آورده است.