نجف آباد
جانشین رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نجف آباد گفت:۱۴ پرونده احتکار و عرضه خارج از شبکه انواع کالاهای اساسی با ارزش بیش از ۷۰۵ میلیارد ریال در سه هفته گذشته در این شهرستان تشکیل شده است.
امیر عرب در گفت و گو با ایرنا با ارائه گزارشی در زمینه احتکار، عرضه خارج از شبکه و امتناع از فروش انواع کالای اساسی در این شهرستان از هجدهم اردیبهشت ماه تا هفتم خردادماه جاری افزود: این پرونده ها در زمینه احتکار، عرضه خارج از شبکه و امتناع از فروش شکر، ماکارونی و روغن خوراکی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: سه پرونده در زمینه عرضه خارج از شبکه شکر به مقدار سه میلیون و ۵۱۱ هزار و ۲۱۱ کیلو گرم به ارزش بیش از ۷۰۲ میلیارد و ۲۴۲ میلیون ریال تشکیل شد.
جانشین رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نجف آباد اظهار داشت: همچنین سه پرونده در زمینه امتناع از فروش ماکارونی به مقدار هزار ۵۷۷ بسته به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۶۴۰ هزار ریال تشکیل شد.
وی با بیان اینکه در مجموع هشت پرونده نیز در زمینه عرضه خارج از شبکه، احتکار روغن خوراکی در این شهرستان تشکیل شد اضافه کرد: از این تعداد ۶ پرونده عرضه خارج از شبکه به مقدار هزار و ۱۷۲ بطری به ارزش ۱۳۵ میلیون و ۶۷۱ هزار ریال و یک پرونده احتکار نیز به مقدار ۳۸۱ بطری به ارزش ۲۰۸ میلیون و ۹۹۷ هزار ریال و یک پرونده عرضه خارج از شبکه به مقدار ۱۵۸ هزار و ۹۸۵ کیلو گرم به ارزش سه میلیارد و ۱۷۹ میلیون ریال تشکیل شده است.
نایین
فرمانده انتظامی شهرستان نایین از شناسایی و دستگیری شخصی که از طریق اپلیکیشن رسیدساز جعلی اقدام به کلاهبرداری از افراد میکرد، خبر داد.
به گزارش ایرنا،سرهنگ کیان مهر بیان داشت: در پی مراجعه یکی از مالکان مغازههای سطح شهر نایین که مدعی شده بود با رسیدساز جعلی از وی کلاهبرداری شده است، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: در بررسی اولیه مشخص شد که متهم پس از سفارش اجناس مورد نیاز خود از مغازه، به بهانه همراه نداشتن کارت بانکی و وجه نقد، رضایت فروشنده را با پرداخت هزینه خرید با اپلیکیشنهای بانکی تلفن همراه جلب می نموده است.
سرهنگ کیان مهر همچنین گفت: با بررسیهای کارشناسان فتا مشخص شد که خریدار با ارائه یک رسید بانکی در موبایلش یا ارسال رسید در فضای مجازی که نشان میداد پول به حساب شاکی واریز شده است کالای مورد نظر را دریافت می کرد که پس از گذشت چند ساعت شاکی متوجه میشود پولی به حسابش واریز نشده است و فریب نمایش یک رسید جعلی را خورده است.
فرمانده انتظامی نایین ادامه داد: برابر اظهارات شاکی و بررسیهای فنی بعمل آمده معلوم شد متهم از طریق اپلیکیشن رسیدساز جعلی در لحظه رسید را با مبلغ مدنظر و به نام و شماره کارت فروشنده ساخته و در برخی موارد از چکهای جعلی به نام شرکتهای فیک استفاده نموده و اقدام به کلاهبرداری از قربانی کرده است که در نهایت از طریق ردزنیها و ترفندهای پلیسی چهره وی شناسایی و سپس محل اختفای وی در یکی از محلههای شهرستان شناسایی شده و به دستور مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.
سرهنگ کیان مهر در ادامه گفت: متهم تا کنون از ۱۵ مغازهدار در شهرستان نایین و بیش از ۱۰۰ مغازهدار در سایر شهرهای استان اصفهان کلاهبرداری کرده است.
سرهنگ هادی کیان مهر به فروشندگان تأکید کرد: حتیالمقدور از مشتریان جهت پرداخت وجه، درخواست نموده تا با کارت بانکی و از طریق پوز فروشگاهی(POS) اقدام نمایند.
فرمانده انتظامی شهرستان نایین با اشاره به اینکه پرونده این متهم هنوز در جریان است، از تمامی فروشندگان و کسبه شهرستان خواست که اگر با چنین فریبی مواجه شدهاند سریعا به پلیس فتا شهرستان مراجعه کنند.