تهران- ایرنا- رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، گفت: کمیسیون آموزش مجلس ۱۱۰ مانع پیش روی شرکت های دانش بنیان را همزمان با شعار سال حذف کرد و الان هیچ مانع گمرکی، بانکی، مالیاتی و بیمه ای مقابل پیشرفت این شرکت ها وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، علیرضا منادی سفیدان در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه تبریز همچنین در خصوص همسان سازی حقوق استادان وزارت علوم، اظهار داشت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، همسان سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت را نیز انجام داده است. 

به گفته وی، دانشگاه تبریز پیشگام اعمال این همسان سازی شده و ۶۰ درصد این اقدام را انجام داده است تا حق استادان ادا شود اما برخی دانشگاه ها فقط ۳۰ درصد همسان سازی را انجام دادند.

منادی سفیدان با اشاره به برخی مشکلات ایجاد شده در ادامه اجرای این طرح گفت: با برخوردهایی که از سوی سازمان برنامه و بودجه صورت گرفت، افزایش حقوقی را که همزمان با همسان سازی انجام شد، از حقوق اعضای هیأت علمی کسر کردند.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر پیگیری های این کمیسیون در خصوص اجرای این طرح تاکید کرد و افزود: کمیسیون آموزش از ادامه اجرای طرح همسان سازی سرباز نزد و پیگیری ها برای بازگشت این مبلغ انجام شد. وزیر علوم هم مدافع اجرای همسان سازی و مخالف اقدام سازمان برنامه و بودجه بود.

نماینده مردم استان آذربایجان شرقی در خانه ملت، استادان را مهمترین سربازان علم و دانش دانست.
وی با بیان اینکه برای حمایت از شرکت های دانش بنیان، مجلس ۲۰ قانون به تصویب رسانده است، افزود: قوانینی را که سال ۸۹ تصویب شده بود، اصلاح کردیم. طبق قانون سال ۸۹، خاستگاه شرکت های دانش بنیان، دانشگاه ها هستند.

منادی سفیدان، وزارت علوم را در رأس قله علوم کشور دانست و درباره تعداد شرکت های دانش بنیان گفت: در حال حاضر هفت هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان داریم اما در زمانی که فقط ۶ هزار شرکت دانش بنیان داشتیم ۲۰۰ هزار میلیارد تومان فروش داشتند و ۳۰۰ هزار نفر اشتغال ایجاد کردند.

نماینده مردم آذربایجان شرقی در خانه ملت با اشاره به شرایط تحصیلی دانش آموزان، اظهار داشت: در حالی که ۱۵ میلیون دانش آموز داریم اما حال آموزش و پرورش خوب نیست. سال گذشته میانگین معدل دانش آموزان ریاضی و تجربی بین ۱۰ و نیم تا یازده و در حوزه کاردانش هشت بود.