یزد-ایرنا- رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: موضوع پایان نامه های دانشجویی باید با آینده نگری انتخاب تا نیازهای آینده جامعه، مبتنی بر این پژوهش‌ها تأمین شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید حسن موسوی چلک روز سه شنبه در مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی پایان نامه های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی در دانشگاه یزد افزود: رفتن پایان نامه های دانشجویی به سمت نیازهای جامعه را باید به فال نیک بگیریم و هرچند در صنعت ارتباط با پژوهش های دانشگاهی بیشتر دیده می شود، در زمینه علوم اجتماعی هم باید به این سمت حرکت کنیم.

وی به برگزاری سه دوره جشنواره ملی پایان نامه ها اشاره کرد و گفت: وزارت علوم سعی کرد پایان نامه ها را مبتنی بر موضوعات در اختیار سازمان ها قرار دهد و یکی از جاهایی که به دنبال این یافته های پژوهشی بود ناجا است.

موسوی ادامه داد: سال گذشته موضوع خشونت، محوریت جشنواره بود که بالاترین عامل پرونده های قضایی است و امسال امنیت اخلاقی که نیاز جامعه انسانی می باشد.

همچنین دادستان عمومی و انقلاب یزد در این جشنواره گفت: مسائل و مشکلات اقتصادی سبب شده که مسوولان کمتر به مسائل اجتماعی بپردازند در حالی که اگر بیشتر به موضوعات اجتماعی پرداخته بودیم اکنون شاهد این مشکلات اقتصادی نبودیم.

محمدرضا حداد زاده افزود: در دو حوزه خانواده و افت سرمایه اجتماعی شاهد چالش جدی هستیم که باید به صورت جدی بر روی آن کار شود.

وی ادامه داد: رویکرد امنیت اخلاقی باید اقناعی باشد تا اینکه به سمت بایدها و نبایدهای قانونی برود.

حدادزاده تصریح کرد: به عنوان مثال در زمینه عفاف و حجاب به جای تأکید بر روی قانون باید کارکردها، آسیب ها و عوارض و پیامدهای بی توجهی به عفت عمومی تبیین شود.

دبیر اجرایی این جشنواره هم گفت: بانک اطلاعاتی از ۵۱۰ پایان نامه مرتبط با موضوع جشنواره تهیه شد که می تواند مورد استفاده سیاستگذاران این عرصه باشد.

سید محسن موسوی افزود: ۲۸۱ پایان نامه به این جشنواره ارسال شد که در ارزیابی اولیه ۱۱۱ اثر به ۶ محور دسته بندی شد و مورد داوری قرار گرفت.