به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی این بنیاد محمود رستگاری در آیین تجلیل از عوامل برگزاری همایش تعلیم و تربیت مهدوی در دانشگاه فرهنگیان یزد افزود: این بنیاد در استان فعالیتهای متنوع و خوبی به ویژه در سطح مدارس و آموزش و پرورش اجرا میکند اما تا بحال فعالیت پژوهشی با این وسعت و این سطح علمی بالا نداشته است که با همت و همکاری مسئولان و عوامل دانشگاه فرهنگیان و بنیاد این مهم اجرا شد که بازتاب خوبی در سطح کشور داشت.
وی اظهار داشت: با توجه به آماده شدن سند علمی این همایش در سه جلد و رایزنیهای انجام شده با بنیاد مرکز در پی ارسال این سند به سازمان تألیف کتب درسی هستیم تا بتوان از مقالههای این همایش در جهت تدوین کتب درسی استفاده نمود.
مدیر بنیاد حضرت مهدی استان یزد خاطرنشان کرد: با توجه به رضایت بخش بودن همکاری دو نهاد در همایش تعلیم و تربیت مهدوی امیدواریم برنامههای بیشتری با همکاری بنیاد حضرت مهدی و دانشگاه فرهنگیان برگزار شود.
منصور دهقان منشادی سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد هم بیان کرد: طی یک کار تیمی و همکاری دو نهاد اتفاق بسیار خوبی در حوزه مهدویت در استان یزد و همچنین کشور افتاد.
دهقان ادامه داد: این موفقیتها بدون همکاری و دلسوزی همه عوامل برگزاری این همایش ممکن نبود که از همه این عزیزان تشکر میکنیم.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان افزود: داورهای این همایش از سراسر کشور بودند که حق الزحمه این عزیزان به طور کامل پرداخت شدهاست، با همراهی همه دستگاهها هزینههای همایش در مدت بسیار کمی پرداخت شده است که جای خوشحالی و تشکر دارد.
گزارش دیگری حاکیست جلسه مشترک مسئولین بنیاد حضرت مهدی موعود(عج)، ستاد اقامه نماز و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد با هدف رایزنی برای تصویب کد جدید موضوعی برای دوره آموزشی ضمن خدمت کارکنان دولت برگزار شد.
حجت الاسلام موسوی مدیر ستاد اقامه نماز استان بیان کرد: دورههای آموزشی ضمن خدمت در زمینه نماز برای کارمندان وجود دارد و اکثر کارمندان این دورهها را گذراندهاند و ما با همکاری بنیاد در پی ایجاد کدهای جدید با موضوع مهدویت هستیم.
محمود رستگاری مدیر بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) استان هم عنوان کرد: قبلا کد دورهای با عنوان «حکومت مهدوی و وظایف منتظران» برای کارمندان دولت تعریف شده بود و کارمندان تعدادی از ادارات در این دوره شرکت کرده و همچنان شرکت میکنند اما با توجه به موضوع مهم مهدویت خواستار اضافه کردن دورههای بیشتر با این موضوع هستیم.
وی افزود: با توجه به وضعیت فرهنگی جامعه و تلاشهای دشمن برای به انحراف کشیدن ذهن و اعتقادات مردم باید با روشهای نرم و غیرمستقیم باورها و اعتقادات را به مردم منتقل کرد.
مدیر بنیاد در ادامه گفت: سه دوره با موضوعات «سبک زندگی منتظرانه»، «دوره آخرالزمان، تهدیدها و فرصتها »و «مهدویت، انقلاب اسلامی و گام دوم انقلاب» مدنظر ما است که با نظر جمع فعلا یکی از این دورهها برای کارمندان دولت برگزار شود.
رستگاری با ابراز خوشحالی از بهتر شدن شرایط کرونا گفت: با توجه به پربازدهتر بودن دورهها به صورت حضوری میتوان دورهها را به صورت حضوری برگزار کرد.
در ادامه جلسه جلال عرب خردمند سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد ضمن مهم شمردن موضوعات فرهنگی و به ویژه موضوع مهدویت بیان کرد: بحث آموزش کارمندان دولت نظاممند شدهاست و هر دورهای کدمصوب دارد اما بعضی دورههای خاص با پیشنهاد نهاد مربوطه و اخذ مجوز از سازمان مدیریت و برنامهریزی برگزار خواهد شد.
وی گفت: زمینه آموزش در دستگاهها فراهم است و شرکت در این دورهها نیز در ارزیابی دستگاهها لحاظ میشود و در این ارزیابی مباحث مهدویت نیز گنجانده شدهاست.
عرب خردمند اضافه کرد: تا به حال دورهها اکثرا به صورت مجازی برگزار شدهاست اما میتوانیم در صورت صلاحدید مسئولین بنیاد و اندیشیدن تمهیدات لازم به صورت حضوری برگزار کنیم.