شهرری-ایرنا-رییس سازمان تبلیغات اسلامی کشور به بعد فرهنگی ارائه خدمات در سازمان بهشت زهرا(س) اشاره کرد و گفت:هوشمندانه است که برای تبدیل بهشت زهرا(س) به قطب فرهنگی تلاش شود .

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س)،حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی در جلسه با مدیرعامل و مدیران ارشد سازمان بهشت زهرا(س) اظهار داشت: زمانی که شما افزون بر خدمتی که به عهده این سازمان در رتق و فتق امور کفن و دفن مسلمین است برای آرامش بازماندگان متوفیان در حوزه های دیگر نیز خدمات ارائه می کنید جایگاه فعالیت خدمت شما فارغ از بعد فرهنگی همانند یک اثر با ارزش می شود.

وی ادامه داد: اینکه در شرایطی که خانواده های داغدار در بدترین شرایط روحی و روانی به بهشت حضرت زهرا(س) مراجعه می کنند و شما به ایشان خدمت و خیر می رسانید آثار و برکاتی دارد که در زندگیتان قابل مشاهده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی افزود: در بعد فرهنگی هم که یکی از نکاتش وقوع در ظرف موثر یعنی مکان موضوعیت دارد و در بهشت حضرت زهرا(س) نیز فضای مساعد تری وجود دارد برای اثرگذاری کار فرهنگی و این هوشمندانه است که برای تبدیل بهشت حضرت زهرا(س) به قطب فرهنگی تلاش شود که البته اقدامات خوبی صورت‌ گرفته است.

در ادامه این جلسه سعید غضنفری مدیرعامل سازمان بهشت  زهرا(س) نیز  در مورد اقدامات صورت گرفته در جهت تبدیل بهشت حضرت زهرا(س) از یک سازمان صرفا درآمدی به سازمانی خدماتی، فعالیت های سازمان در زمینه تسهیل خدمات رسانی به مراجعین و اقدامات صورت گرفته در قطعات مطهر شهدا و ایجاد دفتر مدیریت گلزار به منظور ارائه خدمات بهتر به خانواده های معظم شهدا توضیح داد.

به گزارش ایرنا، بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز شد.

بهشت زهرا (س) ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.

بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از اموات را در خود جای داده است.