«حسن میرزاخانی» روز چهارشنبه در دومین نشست کارگروه گذر از پیک مصرف برق ۱۴۰۱ استان مرکزی ، افزود: نیاز است برای تامین برق استان در تابستان پیشرو، مسئولان، مردم و صنایع، مشارکت جدی داشته باشند.
وی بیان کرد: میزان مصرف برق کشور در تیرماه امسال ۶۵ هزار مگاوات پیش بینی شده و در مرداد ماه این مصرف به ۷۰هزار مگاوات میرسد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: بر اساس مصوبه هیات وزیران، تمام دستگاههای اجرایی، بانک ها،نیروهای مسلح و نهادهای عمومی غیردولتی موظفند نسبت به کاهش مصرف برق در ساعات اداری به میزان حداقل ۳۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته و در ساعات غیراداری به میزان ۶۰ درصد مصرف جاری با اولویت خاموش نمودن روشنایی و سامانههای سرمایشی غیرضرور اقدام کنند.
سید «مجتبی آل یاسین» افزود: شرکتهای توزیع برق موظف شدهاند که بر اجرای دقیق این مصوبه نظارت کنند تا شاهد صرفهجویی ادارات در مصرف برق باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: تامین برق و گذر از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۱ با همکاری همه جانبه تمام اقشار جامعه محقق می شود.
«محمود محمودی» افزود: وجود مولدهای اضطراری تامین برق در مراکز حساس و حیاتی آسیبپذیریها را کاهش میدهد و ضرورتی جدی است.
وی با بیان اینکه، هماهنگیهای انجام شده با شرکت پخش فرآوردههای نفتی تامین سوخت مولدهای اضطراری محدودیتی ندارد، عنوان کرد: همه دستگاهها به ویژه مراکز حساس و حیاتی خود را مجهز به مولدهای اضطراری دارای کنتور هوشمند کردهاند تا در زمان بروز قطع برق، آسیب کمتری ببیند و وقفهای در ارایه خدمت نداشته باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: به ازای هر درجه افزایش دمای هوا، هزار مگاوات مصرف برق کشور افزایش پیدا می کند.
محمودی عنوان کرد: مصرف برق بار سرمایشی در استان مرکزی ۳۰درصد بار کل استان است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای باختر هم گفت: پایداری شبکه برق اولویت صنعت برق است و استفاده از تمام ظرفیتها برای مدیریت و پایداری شبکه برق در ایام پیک بار ضروری است.
« مجتبی داود آبادی» افزود: توجه به پیشبینیهای انجام شده مبنی بر عرضه و تقاضای برق در ایام پیک، وجود برنامهریزی دقیق و هماهنگی میان شرکتها، زمینهساز همدلی بیشتر جهت حفظ و پایداری شبکه و گذر از محدودیتهای احتمالی است.
در این نشست بر انسجام بیشتر دستگاههای اجرایی بر نظارت مدیریت مصرف برق، اطلاع رسانی جدی و مستمر صدا و سیما و رسانهها، تغییر ساعات کاری ادارات در تابستان و مشارکت جهاد کشاورزی جهت جلب همکاری کشاورزان و مشارکت صنایع تاکید شد.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت دارای بیش از ۷۷۷ هزار مشترک برق است.