به گزارش ایرنا از میراث فرهنگی اردبیل ، نادر فلاحی روز چهارشنبه در نشستی با فرماندار سرعین افزود: متقاضیان این تسهیلات میتوانند با مراجعه به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و تشکیل پرونده درخواست استفاده از این تسهیلات را ارائه کنند.
او اظهار کرد: شرط انجام فعالیت واحدهای اقامتی داشتن پروانه بهرهبرداری است و درمورد خانه مسافرها طبق مصوبه ستاد خدمات سفر فرمانداریها اعلام نظر میکنند و در صورت نیاز شهرستان مجوز صادر میشود.
فلاحی با اشاره به لزوم ساماندهی جارچیها در شهر سرعین ادامه داد: لازم است که در این مورد اثباتی ایجابی عمل شود و تصمیماتی درخصوص ساماندهی آنها از جمله ایجاد برخی مجموعهها به منظور اطلاع رسانی برای مسافرها گرفته شود.
وی همچنین با اشاره به پایگاه ملی کنزق در شهرستان سرعین گفت: پایگاههای ملی از این پس زیر نظر ادارات شهرستانها عمل خواهند کرد و درمورد پایگاه ملی کنزق دو میلیارد اعتبار داریم که برای توسعه این مجموعه هزینه خواهد شد.
اردبیل با حدود یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استانهای گیلان، زنجان و آذربایجانشرقی همسایه است و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه به شمار میرود.
پیش از شیوع ویروس کرونا ۳۲ واحد هتل، ۸۷ واحد هتل آپارتمان، ۹۸ واحد مهمانپذیر، سه واحد کمپینگ و ۲ مجتمع گردشگری در کنار ۲ واحد اقامتگاه بومگردی سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۱.۶ میلیون گردشگر خارجی را در این استان میزبانی میکردند.
پل معلق مشگینشهر، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی، وجود پیست اسکی آلوارس و سرعین به عنوان شهر چشمههای بهشتی از جاذبههای پر بازدید استان اردبیل است.
اردبیل در سال میلادی آینده به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو انتخاب شده است.
سازمان همکاریهای اقتصادی (اکو) با وجود ۱۰ عضو شامل کشورهای ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، تاجیکستان، آذربایجان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان و قرقیزستان با هدف تاسیس گسترش تجارت درونمنطقهای و فرامنطقهای و نیز ارتقای شرایط برای توسعه اقتصادی پایدار و افزایش سطح زندگی و رفاه مردم، تنها سازمان بینالمللی است که دبیرخانه آن در ایران استقرار دارد.