دکتر فاطمه نوروزیان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: خوشبختانه در بخش مراقبت های ویژه کووید ۱۹، بیماری بستری نبوده و از ابتدای خردادماه تاکنون نیز مورد فوتی در هرمزگان ثبت نشده و آمار فوتی های کرونا در استان همان ۲ هزار و ۶۱۶ نفر است.
وی با تاکید بر رعایت هر چه بیشتر پروتکلهای بهداشتی ، افزود: متاسفانه با کاهش شاخص های کرونایی در هفته های اخیر، شاهد کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی هستیم، در حالی که هنوز کرونا تمام نشده و ویروس در کشور در حال چرخش است.
دکتر نوروزیان بیان داشت: طبق آمارها در برخی از کشورهای آمریکایی و آفریقایی که میزان واکسیناسیون در آنها پایین است، آمارهای ابتلا به برخی از زیرسویه های اومیکرون افزایشی می باشد و این مساله خود نگران کننده بوده و نشان از آن دارد که هنوز ویروس کرونا پایان نیافته و باید همچنان پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنیم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به تاثیر واکسیناسیون در کاهش آمار مبتلایان و فوتی های کرونا و با تاکید بر تکمیل آن، تصریح کرد: پس از گذشت چندماه از تزریق واکسن، ایمنی بدن در برابر این ویروس کاهش می یابد و نیاز است افرادی که سه ماه از نوبت دوم آنان گذشته، نوبت سوم و افرادی که چهار ماه ازتزریق نوبت سوم واکسن آنان گذشته نوبت چهارم واکسن را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه تزریق نوبت سوم و چهارم واکسن از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت: گروه های پرخطر از جمله بیماران با ضعف سیستم ایمنی، سالمندان و بیماران خاص جهت ایمنی بیشتر نوبت چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند و واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۱ ساله با توجه به اینکه می توانند عامل انتقال بیماری باشند، از سوی خانواده ها جدی گرفته شود.