کرمانشاه- ایرنا- مرکز خدمات جامع سلامت روستایی «درکه» و پایگاه اورژانس شهرستان صحنه روز پنجشنبه با حضور فرماندار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و نماینده مردم صحنه، کنگاور و هرسین در مجلس شورای اسلامی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مراسم افتتاح این مرکز گفت: مرکز خدمات جامع سلامت روستایی «درکه» در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر مربع که توسط خیرنیک اندیش سلامت زنده یاد «وعده مراد ابدالی» وقف شده، با زیربنای ۶۰۰ متر مربع در ۲ طبقه شامل ۲ واحد محل اسکان پزشک و سرایدار و با محوطه‌سازی و دیوارکشی احداث شده است.

دکتر «قباد محمدی» افزود: این مرکز با اعتبار ساخت ۷۰ میلیارد ریال و با اعتبار تجهیز ۱۰ میلیارد ریال راه اندازی شده و واحدهای تحت پوشش این مرکز شامل پزشکی، مامایی، داروخانه، مراقبت بعد زایمان، آموزش سلامت، سلامت محیط، سلامت کار، مبارزه با بیماری‌ها است که چهار خانه بهداشت و جمعیتی بیش از چهار هزار نفر را زیرپوشش قرار داده است.

۲ طرح حوزه سلامت در شهرستان صحنه افتتاح شد

وی در ادامه در مورد پایگاه اورژانس شهرستان صحنه نیز گفت: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۷۰ متر مربع با اعتباری در حدود ۲۰ میلیارد ریال احداث و تجهیز شده است.

محمدی اظهار کرد: این مرکز دارای فضای اقامتی و دفتری جهت پرسنل و آشیانه ۲ دستگاه آمبولانس می باشد که به ۳۸هزار نفر از جمعیت شهرستان صحنه خدمات اورژانسی پیش بیمارستانی ارائه می دهد.

 گفتنی است در این مرکز ۲ دستگاه آمبولانس پیشرفته به کار گرفته شده است که ارزش آن حدود ۱۰۰ میلیارد ریال می باشد.

به گزارش ایرنا، ۷۱ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ۵۸۰ خانه بهداشت روستایی و ۱۴۳ پایگاه سلامت شهری بعد از انقلاب اسلامی در استان کرمانشاه راه‌اندازی و فعال شده است.
شهرستان هرسین با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۴۴ کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.