به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، در این موزه تعداد ۱۱۱ اثر در قالب هنر مکتب اول تبریز با آثاری از نگارگری و خوشنویسی، شاهنامه دموت یا شاهنامه بزرگ ایلخانی و از خطاطی های خواجه عبدالله صیرفی و شاهنامه بایسنقری به خط جعفر بایسنقری، مکتب دوم تبریز با آثاری از نگارگری، خط و کتابت شیخ محمود نیشابوری به نمایش گذاشته شده است.
این موزه به معرفی آثار هنری هنرمندان شاخص نگارگری از جمله سلطان محمد و کمالالدین بهزاد در قالب شاهنامه طهماسبی و خمسه نظامی میپردازد و از بخشهای مهم این موزه هنری و پژوهشی، بخش دیداری و شنیداری است که در این بخش هنر مکتب دوم تبریز در قالب شاهنامه طهماسبی از طریق فیلمی مستند بهطور کامل معرفی شده است.
در موزه هنر مکتب تبریز، نمایشگاه موقت معرفی شاهنامه بایسنقری، معرفی خانه حریری، شاخصهای معماری، مراحل مرمت و خاندان حریری به نمایش درآمده است.
خانه حریری شامل دو بخش بیرونی و اندرونی است که ساختمان بیرونی در ۲ طبقه ساخته شده و طبقه زیرزمین آن به حوضخانه و انباریها و طبقه همکف به طنبی، راهروهای جانبی و تالار شمالی اختصاص یافته است.
با توجه به ارتفاع زیاد سقف طنبی، روی راهروهای جانبی آن دو اتاق ساخته شده است و اتاق طنبی، معروف به اتاق نقاشی است که نقاشیهای آن حالت روایتگری و داستانی دارند.
بخش اندرونی بنا ضمن ارتباط با بنا مستقل است و از طریق کوچهای به خیابان تربیت راه دارد. بنای این بخش در دو طبقه و دارای نمای آجری است.
این بنا به شماره ۲۲۴۲ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در قالب سفر استانی هیات دولت به این استان سفر کرده است.