به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری خلیج فارس روز پنجشنبه در آیین اختتامیه این رویداد گفت: در پایان مهلت ارسال آثار در دهم اردیبهشت ماه، ۳۵ ایده و نمونه از سراسر کشور به دبیرخانه این رویداد ارسال شد که پس بررسی و غربالگری تیم داوری، ۲۰ ایده به مرحله بعد راه یافتند.
سید علی جعفری افزود: دوره های آموزشی تیم سازی، ارائه به سرمایه گذار، مالکیت فکری و معنوی، بوم کسب و کار و دوره کمینه محصول پذیرفتنی برای تیمهای شرکت کننده برگزار شد.
وی ادامه داد: پس از پایان دورههای آموزشی به هر تیم یک راهنما اختصاص یافت تا با کمک او برای رویداد نهایی آماده شوند و در پایان ۱۲ تیم در رویداد نهایی شرکت کردند.
معاون پارک علم و فناوری خلیج فارس عنوان کرد: در پایان بررسی تیمهای ارایه دهنده پنج تیم برای تقدیر در روز اختتامیه برگزیده شدند که در شتابدهنده ایده بان پذیرش میشوند.
جعفری اعلام کرد: عادل صالحی از تیم وتر، الهه لبخنده پور و فاطمه غریب زاده از تیم نانورمان، پیام قاضی از تیم پرشن اویستر، مرضیه ناظری زاده از تیم نگارینه سازان و علی کاملی از تیم لیانده برگزیدههای این رویداد هستند.
دبیر رویداد فناوری و نوآوری خلیج فارس نیز در ادامه این آیین گفت: دکتر جعفری، معاون فناوری پارک علم و فناوری خلیج فارس،محمدی سرپرست مرکز رشد علم و فناوری خلیج فارس، دکتر سیاوشی- مدرس دانشگاه و مشاوره حوزه تیم سازی و حل مسئله کسب و کارها، قاری بوشهری- مدیر مرکز رشد علم و فناوری دشتی، فقیه احمدانی مدیر شتابدهنده ایده بان و امیر خشنود مدیر عامل شرکت پولادین پارسه داوران همراه این رویداد فناوری و نوآوری بودند.
مصطفی محمدی عنوان کرد: تیمهای وتر، اسرا، نانورمان، نگارینه سازان، شیردال استدیو، لیانده، گروه صنعتی نوین شیمی بیستون، دیوار جادویی، دیتامارک، آنیک فنآوری آنیل، نوین و پرشن اویستر ۱۲ تیم راهیافته به مرحله نهایی این رویداد بودند.