به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار احمد ذوالقدر شامگاه پنجشنبه در مراسم یادواره شهدای ۱۵ خرداد دشت ورامین با محوریت شهید حسن خانی که در مسجد امام جعفرصادق(ع) روستای جعفرآباد اخوان ورامین برگزار شد، اظهار داشت: در صدر اسلام، اراده خداوند متعال بر این استوار شد تا در سرزمین کفر، شرک، بتپرستی و خباثت که حتی فرزندان خود را به جرم جنسیت زنده به گور میکردند، نور رسالت تابیده شده و بساط کفر و الحاد ریشه کن شود.
فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران افزود: این خواست خداوند متعال است که به واسطه انبیاء الهی، نور هدایت بر انسانها تابیده شود تا انسان در مسیر اشتباه قرار نگیرد، موضوع مهمی که با تکرار تاریخ در ایران، با هدایت امام راحل در شکل گیری انقلاب اتفاق افتاد و بساط کفر و استبداد از کشور رخت بر بست.
وی تصریح کرد: اگر یک روز آرزو داشتیم که ای کاش ما هم در جنگ بدر و احد، در کنار نبی مکرم اسلام، حضور داشتیم، امروز دشمنی استکبار، همانهایی که در زمان صد اسلام نیز دشمنی خود را با حضرت محمد مصطفی(ص) عیان کرده بودند، به مقابله با ایران اسلامی آمدهاند ولی خداوند ملت ما را به میدان آورد و بساط آنان را جمع کرد.
ذوالقدر با بیان این که دشمن در ۴۳ سال گذشته با وجود برخورداری از تمامی امکانات در مقابله با مردم ایران با شکست مواجه شده است، اظهار داشت: مردم انقلابی، ولایتمدار و همیشه در صحنه ایران اسلامی، همچون روزهای انقلاب که پشتیبانی خود را از امام راحل دریغ نکردند، همواره در صحنه حضور داشته و اجازه نمیدهند که توطئههای دشمنان، خللی در پیشرفت و توسعه ایران اسلامی وارد کند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ دشت ورامین، اظهار داشت: گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۵ خرداد نشان میدهد که میراث گذشتگان و انقلابی که به برکت خون هزاران شهید به دست آمده، به درستی به نسل جدید منتقل شده و همه از ارزش و جایگاه آن اطلاع دارند، موضوعی که امروز به خوبی در غوغای سرود " سلام فرمانده" که توسط بچههای دهه نودی در همه نقاط کشور خوانده میشود و خاری در چشم دشمن شده، عیان است.
فرمانده سپاه سیدالشهداء(ع) استان تهران تأکید کرد: دهه نودیهای انقلاب همان نسل کفنپوش ورامین و میراثداران قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ هستند که با هر گویش، زبان و لهجه سرود سلام فرمانده را میخوانند تا آخرین روزنه امید دشمنان در ایجاد نفاق بین شیعیان و اهل سنت نیز بسته شود.
وی گفت: اگر به جوانان و نسل جدید انقلاب اعتماد کنیم، قطعا تک تک آنها یک شهید فهمیده خواهند بود برای دفاع از ارزشهای انقلاب، این ایمان به جوانان و اعتقاد به مسیر شهدا، باعث تداوم سربلندی و عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی میشود.
در این مراسم از خانواده شهید حسن خانی، از شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ تقدیر شد.
شهید حسن خانی در سال ۱۳۱۸ در روستای جعفر آباد اخوان از توابع ورامین چشم به جهان گشود.
از این شهید بزرگوار دختری به نام معصومه به یادگار مانده که در زمان شهادت پدر تنها شش ماه سن داشت.
خانواده شهید خانی تا شش سال پس از قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ بر این باور بودند که وی زنده است و در زندان به سر می برد، همسرش بارها به تهران رفت و دنبالش گشت ولی پس از شش سال لباس خونین همسرش را برایش آوردند و این لباس در روستای جعفر آباد اخوان به یادگار به خاک سپرده شد.
از این شهید بزرگوار هم که غریبانه در غروب ۱۵ خرداد سال ۴۲ در خون خود غلطید جسدی به دست نیامد و ظاهرا همراه دیگر شهدای این روز در گورستان مسکر آباد به خاک سپرده شده است.
در جریان قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم ورامین، هفت جوان به نام های سیدمرتضی طباطبایی، حسن خانی، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۰:۵۹
ورامین- ایرنا- فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران گفت: دهه نودیهای انقلاب، همان وارثان قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ هستند که با خواند سرود " سلام فرمانده " عشق و ارادت خود را به ولایت فقیه و رهبر خویش ابراز داشته و خار چشم دشمنان شدهاند.