همدان- ایرنا- نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات در اختیار نماینده، به گروه‌های جهادی این شهرستان اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ حجت الاسلام "احد آزادیخواه" روز جمعه در اجتماع بزرگ گروه‌های جهادی شهرستان ملایر و بررسی مشکلات آنها افزود: به وجود گروه‌ها و قرارگاه‌های جهادی افتخار می‌کنیم که منشاء اقدامات بزرگی در سطح کشور هستند.

وی با اشاره به آغاز فعالیت جهادی این گروه‌ها در ۶ منطقه محروم و کمتر برخوردار ملایر، افزود: تعداد گروهها باید به ۱۰ منطقه افزایش یابد تا مردم از خدمات بیشتر گروه‌های جهادی بهره‌مند شوند.

عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای رفع مشکل تامین مصالح ساختمانی به عنوان یکی از مشکلات گروه‌های جهادی، می‌توانیم طی مکاتبه‌ ای از خیرین و دستگاه‌های مربوطه کمک بگیریم.

حجت الاسلام آزادیخواه ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت مستعد بنیاد برکت با ایجاد وحدت رویه، اظهار داشت: طرح‌های اقتصادی بسیاری خوبی همچون ریسندگی و فرشبافی در برنامه‌ گروه‌های جهادی است که با تمام توان آمادگی کمک داریم.

وی ادامه داد: علَم فرش در ملایر باید برافراشته شود و برای توسعه هنر فرش، اجرای طرح ریسندگی و تکمیل این زنجیره به صورت مستقیم از تهران پیگیری می‌کنیم تا این طرح اقتصادی در ملایر اجرایی شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به استانی شدن اشتغال و اختصاص ۳۱ صندوق اشتغال در کشور گفت: در این راستا مدیر سرمایه‌گذاری اشتعال استان همدان را به این شهرستان ملایر دعوت می‌کنیم تا با تسهیل‌گری امور و معرفی طرح‌های اشتغالزا، بتوانیم تسهیلات خوبی بگیریم.

دبیر قرارگاه جهادی مجلس شورای اسلامی نیز کار جهادی را کاری سخت و دشوار دانست و گفت: کار جهادی باید با کار خدایی آمیخته باشد تا ارزش پیدا کند.

"سیدمحمود کاظمی‌دینان" با تاکید بر اینکه کار جهادی باید از خانه‌ها و تربیت نیروهای انقلابی آغاز شود، افزود: امروز سرود "سلام فرمانده" در جهان غوغا کرد و در این جمع‌ها و محفل‌ها است که زین‌الدین‌ها، همت‌ها و سردار سلیمانی‌ها پرورش پیدا می‌کنند.

وی فروش محصولات تولیدی کارگاه‌های اشتغالزایی را یکی از مشکلات گروه‌های جهادی این شهرستان عنوان کرد و افزود: برای تضمین فروش محصولات تولیدی، با تعاونی مصرف مجلس شورای اسلامی هماهنگی لازم انجام می‌دهیم تا به بهترین نحو ممکن تولیدات به فروش برسد.

دبیر قرارگاه جهادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: لازم است گروه‌های جهادی در کارگروه‌های مختلف موضوع‌ها و مشکلات را بررسی، شناسایی و به ما معرفی کنند.

کاظمی‌دینان بر لزوم تهیه یک پلان خدمت و ترسیم برنامه‌ای منسجم برای سال ۱۴۰۱تاکید کرد و افزود: چند کار زیربنایی باید در این شهرستان توسط گروه‌های جهادی صورت گیرد تا اثر آن در زندگی مردم دیده شود.

به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای بیش از ۱۰۰ گروه جهادی است که از این تعداد ۵۰ گروه جهادی فعال است.