شیراز - ایرنا- استاندار فارس راه اندازی شورا های راهبردی استان را تدبیر مناسب و بسیار خوبی دانست و بیان کرد: ایجاد شوراهای راهبردی در عرصه انرژی، آب، کشاورزی، گردشگری، سلامت، راه و مسکن لازم است تا با حضور متخصصان، کارشناسان و اندیشمندان دانشگاهی «تصمیم سازی» انجام شود.

دکتر محمد هادی ایمانیه در نشست  نمایندگان مجلس و مسیولین استانی که در حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه شیراز برگزار شد، «تصمیم سازی» را یکی از وظایف شورا های راهبردی استان دانست و بر تدوین برنامه جامع بلند مدت این شورا ها تاکید کرد.

ایمانیه در نشست «شورای راهبردی» با تبریک دهه کرامت و ضمن یاد و خاطره  بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و شهدای ۱۵ خرداد با بیان اینکه شهدا  ناظر و شاهد بر اعمال ما هستند، گفت:  همدلی و هم افزایی اکنون در بین ارکان حاکمیتی استان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و دستگاه های اجرایی  کاملا ملموس است تا  پیشرفت و توسعه استان محقق شود.
نماینده عالی دولت در فارس بر فعالیت همه متخصصان و مسئولین در کنار شورا های راهبردی استان تاکید کرد و گفت:  برنامه جامع بلند مدت ۴ یا ۱۰ ساله شورای راهبردی تدوین شود و با رصد اجرای مصوبات، اثر سنجی صحیح صورت گیرد.

استاندار فارس نقش شورای های راهبردی و تصمیم سازی استان را یک شورای مشورتی اعلام کرد و بیان داشت: مدیران و مسئولان ملزم به اجرای مصوبات شورا  پس از تصویب هستند.

وی در ادامه موانع و مشکلات  «سرمایه گذاران » در استان را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: فضای سرمایه گذاری در استان فارس تغییر پیدا کرده است و سازمانی که در تسهیل سرمایه گذاری کم کاری می کند، معرفی نمایید تا پیگیری انجام شود.

استاندار فارس تصریح کرد: رتبه استان در خصوص فضای کسب و کار به «رتبه سوم» کشور ارتقا پیدا کرده است که نشان از بهبود نوع نگاه به سرمایه گذاری در استان دارد.

دکتر ایمانیه در ارتباط با مدیریت آب در استان و نقش مهم کاهش مصرف، بر مصرف بهینه آب تاکید کرد و اشاره نمود: استفاده بهینه از آب و کاهش مصرف در مقطع کنونی ارزش بسیار بالاتر از تولید آب دارد.

وی همچنین بر تکمیل سدها و شبکه‌های پایین‌دستی، اصلاح کانال های آب کشاورزی و و پوشاندن آنها جهت جلوگیری از تبخیر آب آبخیزداری و آبخوانداری، احداث شبکه های فاضلاب و استفاده از پساب آن‌ها در صنعت و فضای سبز و استفاده مکرر از پساب صنعت تاکید نمود.

وی به همکاری آبفای استان و بسیج سازندگی در رفع مشکل آب روستاها اشاره کرد و در ارتباط با انتقال آب از خلیج فارس برای مصارف صنعتی، گلخانه ها و فضای سبز به شروع مجدد خط مرکزی این پروژه با لحاظ مسائل زیست محیطی از ابتدای ماه آینده تاکید نمود.

لزوم تغییر الگوی کشت محصولات آب بر به محصولاتی که آب کمتری نیاز دارند به ویژه محصولاتی که از استان به استان های دیگر و خارج از کشور صادر می شود نکته دیگر مورد تاکید استاندار فارس بود.

در این جلسه در ارتباط با شورای راهبردی راه و راه آهن استاندار فارس به برنامه چهار ساله و ۱۰ ساله راه و راه‌آهن استان و چگونگی پیگیری تا تکمیل و ساخت آزادراه ها، بزرگراه ها، مسیر ریلی، نقاط پرحادثه راه روستایی و راه عشایر اشاره کرد.

گفتنی است در این جلسه، در ارتباط با شورای راهبردی انرژی، برنامه ۴ ساله و ۱۰ ساله احداث پتروشیمی ها و صنایع پایین دستی آن‌ها در فسا، جهرم، داراب، فیروزآباد، نورآباد و کازرون، احداث پالایشگاه دوم شیراز و خط انتقال فرآورده ها از بندرعباس به شیراز، توسعه میادین نفت و گاز تکمیل گازرسانی به شهرها و روستاها و صنایع تا آخر ۱۴۰۲ مورد تاکید قرار گرفت.