شهرری - ایرنا - تا آغاز مراسم بزرگداشت سی و سومین سالگرد ارتحال گروه گروه، عاشقان روح خدا، راهی شهرری و مرقد مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب شده اند تا میعادی دوباره با مراد و مرشد خود داشته باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا از مرقد مطهر امام خمینی(ره)، از ساعت های آغاز صبح، هنوز آفتاب نزده تا کنون که فقط دقایقی تا ورود رهبری و آغاز رسمی مراسم بزرگداشت باقی مانده، تمامی راه های منتهی به حرم مطهر روح الله در بخش آفتاب مملو از عاشقان و دل دادگانی است که هنوز داغ از دست دادن معمار کبیر را در دل خود دارند و قدری از ارادت خود به ایشان کم نکرده اند.

۳۳ سال از رحلت بزرگی سپری می شود که هنوز داغ نشسته بر دل ایران تازه و حجم اندوه آن بزرگ و فراموش نشدنی است. 

همان روز که پس از ۱۵ سال تبعید و دوری از وطن و سختی هجران وارد ایران شد، مورد استقبال دل دادگانی قرار گرفت که ندیده بودنش اما وصفش فرهاد وارشان کرده بود، همان گونه که امروز پس از ۳۳ سال مریدان و راهروانش همچنان سر از پا نمی شناسند در عزای پیری که رفت و غمی که باقی ماند.

تعداد قابل توجهی از عزاداران شب را در اطراف حرم سپری کردند، تعداد چشم گیری خود را به هر طریقی که بود از راه دور و نزدیک به مرقد مطهر رساندند و ساکنان پایتخت نیز با مترو و اتوبوس های پیش بینی شده راهی حرم مطهر شدند تا از غافله عشاق عقب نمانند.

ستاد بزرگداشت ارتحال امام پیش از اعلام کرده بود که مراسم امسال فقط برای حضور ۱۵۰ هزار نفر و به صورت محدود پیش بینی شده است، اما حجم جمعیتی که لحظه به لحظه در حرم مطهر افزایش می یابد، خبر می دهد که بناست این اعداد و ارقام معنای خود را از دست بدهند.

طی ۲ سال گذشته این مراسم به صورت رسمی برگزار نشد، کرونا بود و خطر بیماری و مرگ و هیچ شخصی راضی به ورود گزندی به مردم این سرزمین نیست، اما امسال با تاکید بر رعایت تمام پروتکل های بهداشتی، مراسم بنا شد برگزار شود، به شکل محدود در حالی که برای دلدادگان معمار کبیر انقلاب و مراد آزادگان، محدودیت معنایی ندارد.

سی و سومین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی پس از ۲ سال وقفه  (بواسطه فراگیری ویروس کرونا)  امسال با  رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.
حضرت امام خمینی (ره) الگوی عالم عامل، وقت شناسی، مدیریت، شجاعت، خوش رفتاری، مردمداری، پارسایی و ساده زیستی ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه شب سیزدهم خرداد ۱۳۶۸ به علت عارضه قلبی در سن ۸۷ سالگی چشم از جهان فروبست.
آیین تشییع پیکر امام راحل با حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر (نزدیک به یک ششم جمعیت آن زمان کشور) نیز به عنوان بزرگترین تشییع جنازه تاریخ، در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسید.