خبرنگار ایرنا امروز شنبه در حاشیه مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جوار حرم مطهر به سراغ مادری رفت که با عصا برای بیعت دوباره با آرمان های حضرت امام خمینی ره آمده بود.
همزمان با مراسم سی و سومین سالگرد ارتحال امام (ره) مادران شهید نیز آمده اند تا ادامه دهنده راه فرزندانشان باشند.
شهید حسین اسماعیلیان مقدم در سال ۱۳۴۰ در تهران متولد شد، از همان کودکی برخلاف دیگر همسالانش که تنها به فکر درس و بازی بودندبه افکار والاتری می اندیشید. ظاهری بسیار
آرام داشت. در سن ۷ سالگی به مدرسه رفت و اندک زمانی بعد درس را رها کرد و به مبارزه علیه رژیم روی آورد. با پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت سپاه پاسداران درآمد و چون علاقه زیادی به فنون رزمی داشت، خیلی سریع فنون نظامی را آموخت. نمازهای حسین حالت خاصی داشت. آن چنان که رنگش می پرید. بعد از نماز نیز همیشه قرآن را تلاوت می کرد.
حسین اسماعیلیان مقدم فرزند عباس به تاریخ تولد ۱۳۴۰/۳/۲۰ تهران و مجرد در سن ۱۹ سالگی در تاریخ ۱۳۵۹/۲/۷ در سنندج در یگان خدمتی لشکر ۱۰ سیدالشهدا علیه السلام به شهادت رسید و در تهران – بهشت زهرا(س) – قطعه ۲۴ ردیف ۲۴ شماره ۲۵ تدفین شد.
مادر شهید حسین اسماعیلیان مقدم با بیان اینکه از ابتدای انقلاب با هر شرایطی حتی با پای پیاده تمام مراسمات و راهپیمایی ها را شرکت کردم افزود: درخت انقلاب خون می خواهد، ما برای این انقلاب سختی ها کشیده ایم که خون دادن فرزندانمان آسان ترین آن است.
وی گفت: امام حسین (ع) در راه اسلام و خدا علی اصغر ۶ ماهه اش را فدای اسلام کرد، امام خمینی نیز اسلام را در کشور زنده کردند و این ما هستیم که با حضور خود در صحنه و هوشیاری در مقابل اهداف دشمن باید راه و اندیشه های امام را حفظ کنیم.
این مادر شهید با بیان اینکه مردم در این شرایط باید صبور و هوشیار باشند ادامه داد: اگر دشمن من و دیگر فرزندانم را بکشد باز هم از خط امام و راه پرنور ایشان بر نمی گردم.
مادر شهید اسماعیلیان مقدم یادآور شد: اگر شرایط از این سختتر هم شود ما پشتیبان رهبر ونظام هستیم .
وی خطاب به جوانان گفت: در مقابل اهداف دشمن هوشیار باشید و هرچه دشمن می خواهد برعکسش را انجام دهید.
سی و سومین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی پس از ۲ سال وقفه (بواسطه فراگیری ویروس کرونا) امسال با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
حضرت امام خمینی (ره) الگوی عالم عامل، وقت شناسی، مدیریت، شجاعت، خوش رفتاری، مردمداری، پارسایی و ساده زیستی ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه شب سیزدهم خرداد ۱۳۶۸ به علت عارضه قلبی در سن ۸۷ سالگی چشم از جهان فروبست.
آیین تشییع پیکر امام راحل با حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر (نزدیک به یک ششم جمعیت آن زمان کشور) نیز به عنوان بزرگترین تشییع جنازه تاریخ، در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسید.