شهرری - ایرنا - مراسم سی و سومین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) امروز شنبه ۱۴ خرداد با حضور خیل عظیم زائران و سوگواران آن حضرت برگزار شد اما مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی همچنان میزبان زائران از نقاط مختلف کشور و میهمانان خارجی است.

به گزارش ایرنا، امروز جمعیت باشکوهی به حرم مطهر امام خمینی آمده بودند تا با گرامیداشت یاد و خاطره امام خوبی ها، با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کنند.

صبح امروز این مراسم با شکوه در حالی آغاز شد که هزاران نفر از عاشقان ولایت  نتوانستند وارد صحن اصلی حرم شوند و در صحن‌های مطهر زیر آفتاب نشسته به سخنان رهبر معظم انقلاب گوش فرا دادند.

امروز یادگاران هشت سال دفاع مقدس نیز آمده بودند تا قطره ای از  این دریای بیکران عشق به امام راحل و آرمان‌های بنیان گذار کبیر انقلاب باشند.

 ۱۵ نفر از جانبازان روشندل دوران هشت سال دفاع مقدس از شهر تبریز با دوچرخه خود را به مراسم ارتحال امام راحل رساندند.

یکی از این افراد که از ناحیه هر دو چشم به درجه جانبازی رسیده است به خبرنگار ایرنا گفت: جانبازان تبریزی از یکشنبه هفته گذشته حرکت خود را برای شرکت در مراسم ارتحال امام آغاز کردند و امروز وارد تهران شدند.

حسن دستگیرزاده افزود: با توجه به این که دوچرخه های ما دو نفره است حدود یک هفته این سفر طول کشید و ما فقط به عشق امام خمینی و رهبر معظم انقلاب آمده ایم.

وی اظهار داشت: سه نفر از جانبازان همراه ما، خسرو سلیمی نیا، یدالله بهرامی و ابوالفضل غلامی علاوه بر دو چشم از ناحیه دو دست هم جانباز هستند ولی سختی سفر را به عشق امام خمینی بر جان خریدند.

دستگیرزاده که خود از جانبازان امنیت شمالغرب کشور است، خاطرنشان کرد: دشمن بداند ما برای دفاع از انقلاب حاضریم و هیچ ترس و هراسی از دشمن نداریم.

عشق مردم ورامین به امام خمینی (ره)

طرف دیگر مرقد مطهر امام شاهد حضور مردم شهرستان ورامین هستیم ، مردمی که عشق و ارادات خود به امام خمینی (ره) از قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ با نثار جان خویش به اثبات رساندند و امروز پس از ۳۳ سال از رحلت جانسوز ایشان، همچنان بر آرمان‌های امام راحل پایبند هستند.

نام مردم شهرستان ورامین با قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ عجین شده و هر جا نام ورامین به زبان می‌آید، قیام کفن‌پوشانی به ذهن می‌رسد که به خاطر عشق و ارادت به امام خمینی (ره) جان خود را فدا کردند تا نهضتی که به واسطه رهبری امام راحل شکل گرفته بود، در ۱۵ سال بعد در ۲۲ بهمن سال ۵۷ به پیروزی رسد.

نقش مردم ورامین در شکل گیری نهضت امام راحل تا جایی از اهمیت برخوردار بود که امام خمینی(ره) در دیدار با جمعی از مردم این شهرستان بیان داشتند که آقایان و جوانان ورامینی به ما حق ویژه‌ای دارند، آن‌ها در ۱۵ خرداد زحمت کشیدند و جوانان خودشان را از دست دادند.

مشاهدات خبرنگاران ایرنا حاکی از آن است که حضور اقشار مختلف برای شرکت در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل چشمگیر است.

از دختران دانش آموز تا جوانان فلسطینی

گروهی از دختران دانش‌آموز از شهریار به حرم مطهر امام خمینی(ره) آمده‌اند تا بیعتی دوباره با آرمان‌های امام راحل داشته باشند.

 یکی از دانش‌آموزان که خود را فاطمه سادات معرفی کرد به خبرنگار ایرنا گفت: من امام راحل را ندیدم اما با عشقی که همه به امام دارند و تعریف‌هایی که از امام دارند من هم عاشق امام خمینی هستم و خوشحالم که بعد از ۲ سال توانستم به زیارت ایشان بیایم.

فرزانه یکی دیگر از دانش‌آموزان از علاقه خود به امامین انقلاب صحبت می‌کند و با حسرت می‌گوید: ای کاش زمانی که امام خمینی زنده بودند من هم حضور داشتم.

مریم چادر خود را نشان می‌دهد و می‌گوید این چادر را به عشق حضرت آقا بر سر کرده‌ام و به هم سالان خودم توصیه می‌کنم چادر بپوشند و از حضرت آقا در همه موارد اطاعت محض داشته باشند.

خدیجه از حضور خود در حرم مطهر خوشحال است و می‌گوید: حس و حال عجیبی دارم و در فضای حرم سبکبال هستم و خدا را شاکرم که کرونا کم شده و توانستم با همسالانم به زیارت امام راحل نائل شوم.

 گوشه ای دیگر از حرم مطهر نیز تعدادی از جوانان فلسطینی با همراهی بسیجیان جنوب تهران در مراسم ارتحال امام راحل شرکت کردند تا عشق و ارادت خود را به بنیانگذار جمهوری اسلامی نشان دهند.

یکی از بسیجیان در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: برادران فلسطینی امروز در کنار سایر مردم ایران در مراسم سالگرد ارتحال امام شرکت کردند تا قدردانی خود را از امام که زمینه بیداری اسلامی را فراهم کرد، اعلام کنند.

مجیدعلی محمدی افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی ملت ایران به رهبری امام راحل شاهدیم که مردم فلسطین برای مقابله با اسرائیل همصدا شدند و این نتیجه همان تفکر اسلام در اتحاد جهان اسلام است.

وی افزود: با اتحاد و همدلی بین ملت های مسلمان قطعا پیش بینی رهبر معظم انقلاب در نابودی اسرائیل محقق شود.

این جوان بسیجی خاطرنشان کرد: حضور آحاد مردم در مراسم سالگرد ارتحال امام نشان داد که مردم ایران اسلامی حول محور ولایت فقیه هستند و تمام امید دشمن در ضربه زدن به کشور را ناامید می کنند.

در این بین  صحبت های مادران و خواهران شهدا که از مشکین‌دشت به حرم امام راحل آمدند تا یاد و خاطره امام خمینی (ره) را بیش از پیش در دلها پررنگ کنند نیز شنیدنی است.

آنان که به حرم مطهر امام برای بیعت مجدد با حضرت روح الله آمده بودند به خبرنگار ایرنا گفتند: به عشق امام راهی حرم شده‌ایم و با امام خامنه ای تا پایان جان خود همراه هستیم .

خواهران شهید معزز مشکین دشتی ادامه درست راه برادران شهید خود را تنها در اطاعت محض از منویات رهبری می دانند و حضور خود را بیعتی دوباره با امام راحل می دانند.

وداعی عاشقانه

 و اما  امروز زائران  با دادن شعار هایی وداعی جانانه همراه با شعارهای انقلابی داشتند.

مردم در هنگام خروج از حرم شعار دادند: «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده» و «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند».

همزمان با خروج زائران از حرم امام راحل، سرود سلام فرمانده  نیز از بلندگوها پخش می شود و زائران نیز این سرود را همنوایی می کنند.

همه به عشق ولایت آمده اند 
بسیاری از مردم پس از پایان مراسم سالگرد ارتحال امام راحل اظهار می‌دارند که فقط به عشق ولایت و دفاع از آرمان های امام راحل در این مراسم شرکت کرده اند.

علی امیری که با دو فرزند خردسال خود درا این مراسم شرکت کرده، گفت: ما از پدران و مادران خود یاد گرفته ایم و ما هم به فرزندان خود یاد می دهیم که تنها راه سعادت دنیا و آخرت حرکت در مسیر ولایت است.

وی افزود: گرما و سرما برای ما فرقی ندارد؛ همین که صدای رهبرمان را بشنویم، برایمان کفایت می‌کند.

ام البنین مرادی یکی دیگر از افراد شرکت کننده در این مراسم هم گفت: اگر امروز به ندای رهبرمان گوش کنیم می توانیم بر دشمن پیروز شویم.  

وی که بر روی ویلچیر به سخنان رهبر انقلاب گوش می کرد، افزود: تا جان در بدن داریم از اسلام و انقلاب و رهبر دفاع می کنیم و می گوییم «خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست.»

سی و سومین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی پس از ۲ سال وقفه (بواسطه فراگیری ویروس کرونا) امسال با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

حضرت امام خمینی (ره) الگوی عالم عامل، وقت شناسی، مدیریت، شجاعت، خوش رفتاری، مردمداری، پارسایی و ساده زیستی ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه شب سیزدهم خرداد ۱۳۶۸ به علت عارضه قلبی در سن ۸۷ سالگی چشم از جهان فروبست.

آیین تشییع پیکر امام راحل با حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر (نزدیک به یک ششم جمعیت آن زمان کشور) نیز به عنوان بزرگترین تشییع جنازه تاریخ، در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسید.