فرزاد فرهادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ماهانه ۴۰ درصد از درآمدهای کمیته امداد توسط مراکز نیکوکاری محقق میشود و بیش از ۶۰ درصد از خدمات این نهاد توسط این مراکز انجام میشود.
وی اظهار داشت : یکی از سیاست های کمیته امداد توسعه مراکز نیکوکاری به لحاظ کمی و کیفی است و از آنجا که اعضای مرکز از افراد همان محله تشکیل و از وضعیت نیازمندان و افراد نیکوکار اطلاع دارند به سهولت بستر لازم را برای تهیه نیازمندی افراد بی بضاعت از طریق خیران فراهم می شود.
فرهادی با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری در ابتدا با هدف تأمین معیشت خانوادههای نیازمند در محلات تاسیس شده اند، تصریح کرد : هم اکنون این مراکز در استان به صورت تخصصی در زمینه اشتغالزایی، کارآفرینی، دانش آموزی و فرهنگی دنبال میشود تا نیازمندان در محله خود خدمات دریافت کنند.
این مسوول افزود : در حال حاضر نیز رسیدگی به تعداد قابل توجهی از مددجویان بالای ۶۰ سال تنها توسط مراکز نیکوکاری انجام میشود و این مراکز بیشتر در مساجد استان مستقر هستند.
فرهادی اضافه کرد : کمیته امداد به منظور سهولت در شناسایی افراد مددجو و رسیدگی به مطالبات آنها سایت الکترونیکیsoha.emdad.ir را نیز راهاندازی کرده است و مددجویان میتوانند با مراجعه به این سایت به صورت غیرحضوری نسبت به ثبت نام و برخورداری از خدمات این نهاد اقدام کنند.
وی با بیان اینکه کمیته امداد استان ۳۴ هزار و ۲۴۷ خانوار را تحت پوشش دارد، خاطرنشان کرد : از این تعداد ۵۱ درصد از خانواده های تحت پوشش در شهر و ۴۹ درصد آنها در روستاها سکونت دارند.
استان قزوین دارای ۶۷ هزار مددجوی مستمری بگیر از کمیته امداد است.
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۳
قزوین - ایرنا- معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین گفت: در حال حاضر ۱۶۷ مرکز نیکوکاری در سطح این استان فعال است که از این تعداد ۵۷ مرکز در شهر قزوین مستقر است.